Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

elo mordy dzisiaj chciałbym powiedzieć coś na temat lagów , nie wiem czy mam je tylko ja czy ma je większość graczy lub może wszyscy. Od jakiegoś czasu zaczęło "ciąć" serwer a czasem nawet pingi rosły kilkukrotnie. Mam takie zapytanie czy ktoś mógłby zajrzeć na serwer , popatrzeć co się dzieje i jakoś to zneutralizować. Może coś w serwerze nie tak , coś może z czymś nie chce piony zbić i się koliduje stwarzając problem lub niewykluczone , że wina leży po stronie hostingu czyli niezależnie od Administracji. Rozpatrzy ktoś to jakoś sensownie? :)

Pozdrówki ;d

Ej ogólnie posrało mi się i to chodzi o only DD2 :'D hahaha jak by ktoś , coś to weźcie przenieście :D. Sorry ;D

Nie mówię , że nie mam problemów z internetem, mój ping nie jest mały. Tylko zastanawia mnie , że wchodze na inny serwer i jakoś wszystko śmiga jak makiem zasiał :)

Edytowane przez `SQN
Opublikowano

To że serwer laguje to jedno tak pingi skaczą strasznie i coś pewnie jest z hostingiem bo na innych serwerach wszystko chodzi płynnie np. cs Arena dd2 normalna gra idzie a po drugie niestety Tb jeszcze dodatkowo coś haczy problem z Twoim netem i po nałożeniu tych dwóch rzeczy wychodzi Ci ping 100 szkoda bo Ty może i się już przyzwyczaiłeś do takiej gry ale ja na przykład nie mogę Cię trafić co jest nie ukrywam trochę wkurzające .

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.