Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: CS GO MOD.

Hosting: Pukawka premium 20 slotów

GameTracker: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Staż Serwera: Serwer jest nowy.

Coś o sobie: Od urodzenia mam na imię Kuba cała reszta wyjdzie w praniu ;)

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?:  Stabilne forum wraz z administracją:  interesują mnie problemy serwera i spraw związanych z nim,  dlatego też rozbudowana struktura administracji która tutaj się znajduje jest gwarantem spokoju i stabilizacji od strony zaplecza(czyli forum oraz organizacji sieci)

Kontakt: GG: 2875757

Coś o serwerze: Serwer jest odmienny od tego który oferuje krwiopijca, oczywiście jest to sama paczka. Lecz różnice będzie można znaleźć i to nie jedną.

Pierwszą która rzuci się w oczy to ta, że każdy model broni jaki mamy (czy to AWP, KNIFE a może GLOCK) prócz tego że widzimy my sami(no  co ty nie powiesz) to widzi go każdy inny gracz(tak jak w cs go) Resumując: Prócz tego że każdy nasz skin który aktualnie mamy widzimy my oraz osoby które na nas patrzą

Przykład: Paczka Assimov

apack.png

Paczka Killer

beast.png

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Pomimo tego, że mamy już cs:go moda w sieci, jestem na tak. Paczka solidnie zrobiona, myślę że przyciągnie graczy. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zapewniam że JA oraz Dudnes(tutaj pewności nie ma) NIE GRYZIEMY. Tak więc śmiało można się wypowiedzieć, do czego oczywiście zachęcam ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem przekonany, że jakiś odświeżony CS GO MOD się przyda na pewno przyciągnie graczy :)

Oczywiście, zgłaszam się jako ochotnik na Admina :P

Opublikowano

Skiny są fajnie zrobione, cała paczka pewnie też, ale martwi mnie niedobór graczy, ktory jest spowodowany tym iż serwer ma niecały tydzień.

Opublikowano

Odrazu lepiej ;), widać że serwer dobrze zaplanowany i brakuje tylko dobrej sieci która pomoże rozwinąć skrzydła.

Oglolnie mówiąc jestem za.

Opublikowano

Jeżeli którykolwiek z was ma czas(i chęci) to zapraszam na serwer. 

Sprawdziłem kilkukrotnie go lecz wiadomo człowiekiem jestem więc gafę mogłem popełnić, a "świeże spojrzenie" się przyda.

Opublikowano

Jestem za :) Estetycznie wszystko git, a im nas więcej tym lepiej :D dobrze się zapowiada

• Legenda
Opublikowano

Paczka wygląda solidnie, wygląda na to, że serwer ma przyszłość, więc czemu by nie spróbować? Jestem za, przyda się nowy cs:go mod

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Wszelkie kwestie dotyczące serwera omówimy na PW.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.