Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kaśka

DamnSlayer ~ Poznaj mnie bliżej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jest to mój pierwszy wywiad. ZAPRASZAM, i życzę miłego czytania ;)

Pomarańczowy kolor czcionki + pogrubienie - DamnSlayer

Zielony kolor czcionki + pogrubienie - redaktor

Cześć! DamnSlayer, jako iż jest to początek zacznijmy od przedstawienia się dla katów.

Cześć, mam na imię Mikołaj, mam ukończone 16 lat, mieszkam w Kaliszu.

Okej, czym się interesujesz na co dzień ?

Na co dzień chodzę do liceum, trochę czasu poświęcam nauce, ale nie dużo . W wolnym czasie gram na komputerze, oglądam filmy, a także gram na perkusji. 

Czy masz jakieś plany związane z grą na perkusji? Myślisz, że mógłby to być twój sposób na życie?

Jeszcze nie wiem. Aktualnie gram w 2 zespołach, w których skład wchodzą ludzie z gimnazjum i znajomi. Nie próbowaliśmy jeszcze sił w żadnych konkursach. Ale jeśli miałby to być mój sposób na życie, bardzo by mi to odpowiadało. Poprostu to moja pasja, bardzo lubię to robić.

Na jakim kierunku w liceum jesteś?

Matematyczno-geograficzny.

Powiedz nam, jak trafiłeś do nas na katujemy.eu?

Szukałem w wyszukiwarce jakiegoś serwera. Najważniejszym aspektem dla mnie, by serwer był dobry, jest to, czy są na nim admini. Na waszym serwerze zawsze  był chociaż jeden admin, więc dało się pograć, ze wględu na minimalną ilość cziterów. Zacząłem często tutaj grać, wkrótce zostałem adminem dd2 i narazie nie zamierzam się z wami rozstać.

Co skłoniło Cię do złożenia podania na admina serwera DD2?

Coraz częściej zdarzało mi się to, że jak grałem na serwerze o późnych porach, np. po 23, to aż roiło się od cziterów. Tylko się przez to denerwowałem i odechciewało mi się grać. Teraz, gdy już mam admina, mogę z tym zrobić porządek i w jakiś sposób pomóc waszej sieci.

Wspomniałeś też o tym, że lubisz oglądać filmy. W jakich najbardziej gustujesz? Masz jakieś swoje ulubione?

Lubię różne rodzaje filmów, od dramatów po komedie. Najbardziej jednak gustuję w przygodowych, np.: Hobbit, LOTR, science-fiction, z filmów akcji lubię serie: Szybcy i wściekli, Szklaną pułapkę, Niezniszczalnych, Transporter i wiele innych. Moim ulubionym filmem jest Zielona Mila, a z seriali lubię Gre o Tron, a także Czas Honoru.

Jakiej muzyki słuchasz?

Rock, punk, metal-core (ciężkiego metalu nie trawię) przede wszystkim. A tak poza tym lubię posłuchać trochę rapu i dubstepu.

Masz jakiś ulubionych wykonawców kierujących się w tych gatunkach muzycznych?

Jeżeli chodzi o dubstep to słucham godzinnych mixów, z rapu przeważnie to co mi kumpel podeśle, zabardzo wykonawów nie znam, lubię np. Buke i Fokusa. Jeśli chodzi o Rock, punk, metal-core to dużo by wymieniać, ale m.in: Sum41, Green Day, Slipknot, Thirty seconds to mars, Nirvana, System of a down, Papa roach, Guns N' Roses, Blink-182, Atreyu, Red, Metallia, Three Days Grace, Egypt central, Bon Jovi, The Offspring, Scorpions, Bring me the horizon, Limp bizkit, Dżem i wiele innych.

Masz rodzeństwo bądź jakieś zwierzęta?

Starszego o rok brata, którego zbytnio nie darzę sympatią i kota.

Twoja ulubiona potrawa to...?

Spaghetti.

Grasz w jakieś inne gry, czy pozostajesz tylko przy CS 1.6?

League of Legends, grałem w cs:go, nawet byłem dobry, ale wróciłem do 1.6, wróciłem też do Don't Starve, kiedy dowiedziałem się, że wprowadzą tryb Together, czyli multiplayer, World of Tanks, Need for Speed, Duel of Champions, czasami na jakimś privie w metina.

Zdążyłeś się już dobrze zapoznać z kimś na tej sieci?
    Hymm. Nie wiem czy mogę to nazwać znajomością, ale wiem, że jak coś to zawsze mogę pisać do Żółwia zeby.gif . Tak pozatym to często razem gram na serwerze z Duble Kill$. No i pozn~łem też H.A.N'a, który okazał się moim tatą

Dobra dziękuję za wywiad, jak to w tradycji bywa, chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
Pozdrawiam moją mamę, która pewnie nas teraz ogląda w telewizorze, mojego tatusia i wszystkich ludzi na forum.
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.