Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Rodacy, bracia i siostry. 
Tak sobie siedziałem i myślałem (czasem mi się zdarza), o jakimś spotkaniu całej załogi oraz stałych graczy.
Dużo się rozpisywać nie będę gdyż niech każdy się wypowie na ten temat, zaproponuje jakieś miejsce.
Nie proponuje Gorzowa, gdyż tu jedyne co można zrobić zadymę, nie lubię swojego miasta :)
Taki mały IEM - katujemy.eu. 
Zadowolony bym był gdyby trwał on cały weekend, lub nawet tydzień dobry melanż zawsze spoko.

Niech każdy się wypowie pod tematem: jak wygląda z czasem, czy jest chętny itp. 
Na pewno w okresie letnim : ) 

spotkajmy się wypijmy, poznajmy się bliżej, pogadajmy !!! 
zawsze to coś więcej niż wirtualna znajomość !

• Właściciel
Opublikowano

Najlepiej takie zloty organizować na sezon, w obecnym okresie czasu każdy pracuje, ma szkołę. Na wakacje dużo łatwiej zorganizować jest zlot, wolne od szkoły, urlop w pracy. 

Opublikowano

Najlepiej takie zloty organizować na sezon, w obecnym okresie czasu każdy pracuje, ma szkołę. Na wakacje dużo łatwiej zorganizować jest zlot, wolne od szkoły, urlop w pracy. 

Właśnie tylko o sezonie wakacyjnym myślałem : ) 

Opublikowano

w tym roku u bazooki w domu, mam pozwolenie na organizacje więc wypali haha :D

DO TYCH CO NIE PRACUJĄ TYLKO SIĘ UCZĄ ODŁOŻYĆ SOBIE TROCHĘ GOTÓWKI NA CZERWIEC - LIPIEC ! 
SPOTKANIE MYŚLĘ ŻEBY BYŁO NAJLEPIEJ W STOLICY POLSKI W WARSZAWIE ! 
NIKT NIE BĘDZIE MARUDZIŁ DLA CZEGO NIE U NIEGO. 
MYŚLĘ ZE NAJLEPIEJ BY BYŁO JAKIŚ 

- czwartek z rana przyjazd do jakiegoś motelu, zapoznanie się. 
-piątek jakieś elo, melo konkretne, 
-sobota melo,
-niedziela do południa rozjazd : ) 

taki mały nieoficjalny plan : ) 

Opublikowano

Pomysł wiadomo bardzo fajny dobry melanż nie jest zły aczkolwiek przerabiałem to samo na innej sieci i nic nie dało się zorganizować zawsze było jakieś ale to termin to miejsce mam nadzieje że teraz będzie inaczej i trochę się bliżej poznamy trzymam kciuki ;d

Opublikowano

Podejmę się organizacji lecz potrzebuje przynajmniej jednej osoby która mi w tym pomorze. 
No i oczywiście poczekajmy aż wypowie się na ten temat Administracja  : )

Opublikowano

Moderator  jest to bardzo rzadka odwiedzana część forum więc podepnij może to żeby było bardziej widoczne, da się to załatwić :D

• Właściciel
Opublikowano

W tamtym roku nie wypaliło bo po prostu robiliśmy bezsensowne ankiety. Głosowały w nich osoby, które nie miały nawet zamiaru się spotkać. W tym roku zorganizuje dużo wcześniej zlot. Podam dokładnie miejsce czas od  i do określonego czasu każdy wpiszę się na listę i zarezerwuje domki / hotel zależy gdzie spędzimy zlot ale myślę, że domki gdzieś nad morzem najlepiej. 

Opublikowano

Może nie pójdę ale ja się wypowiem. Do Warszawy wam nie polecam jechać byłem tam z tata w 4★ hotelu, było tam zjebanie. Polecam jechać nad jeziorko jakieś tanie noclegi.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pomysł nie jest zły, jestem jak najbardziej za. Pozostaje tylko wziąć się za organizacje/plany i czekać na sezon. ;)

• Właściciel
Opublikowano

Mi to obojętnie gdzie, wszędzie dojadę także kwestia ustalenia miejsca.

Z jeziorem dobry pomysł :)

Opublikowano

Nad morzem pójdzie dużo siana nie żebym umierał z głodu ale chyba jeziorko lepsze ;p

Opublikowano

Jak najbardziej jestem za, tylko trzeba wybrac odpowiednią date, tak zeby kazdemu pasowało..

Mam nadzieje ze to wypali :P

Poszlibyśmy  w melanż :D

Opublikowano

Ja w ten sezon mozliwe ze wykupuje jakis domeczek nad morzem na jakies 3-5 dni

(Zlot bedzie sponsorowany przez Dudnesa) hah

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja w ten sezon mozliwe ze wykupuje jakis domeczek nad morzem na jakies 3-5 dni

(Zlot bedzie sponsorowany przez Dudnesa) hah

Jak przez Dudnesa to ja też jadę. Dobrze ze mówisz. XDDDD
Opublikowano

Jak przez Dudnesa to ja też jadę. Dobrze ze mówisz. XDDDD

Czekamy na wypowiedz Dudnesa co o tym sądzi xd
Opublikowano

Cały czerwiec będę w PL, więc jeżeli zlot odbędzie się w czerwcu to możecie na to liczyć, że się zjawię. Zlot dla osób 18+ :)

Opublikowano

Są plusy i minusy takiego zjazdu ;) Ogólnie pomysł fajny i dobrze by było jakby wypaliło :)

Jeden taki mniejszy zjazd już zaliczyłam i zniszczył mnie, a był to tylko weekend :P

• Właściciel
Opublikowano

Zlot na pewno zorganizuje na początku czerwca, ponieważ w połowie czerwca wyjeżdżam do Niemiec na kilka miesięcy.

Bliższe plany zacznę robić pod koniec kwietnia, początek maja.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: `close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.