Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na serwerze jest bug ze po obstawieniu drużyny (komenda bet) potrafi czasami zniknąć kasa na jedna runde. 

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/313370413671786130/7258D2BD6D9B000AC180CDC5C73F4C52EBDE0EE7/

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/313370413671775929/312B12B1FB8FB40E1260E1D1ACEBFAEEF1720BE0/

Widać na 1 zdjeciu, ze mam 200 $ a w następnej rundzie czyli na drugim zdjęciu 25950 $, na jedna rundę zniknęła moja kasa nawet widać która runda wiec, nie mozliwe zeby z 200 $ czy tam po zabiciu 1000 $ wygrał 25950 $ To jest wkurzający problem, u mnie występuje często. Zmusza mnie do grania musze  rundę eko.. Nie raz musiałem tłumaczyć czemu tak sie stało na servie innym.

Opublikowano

Przyznam sie że też z dwa razy takie coś miałem.

Nie jestem pewny, ale może to być spowodowane, że obstawiasz za późno (prawie w tym samym czasie co kończy sie runda) i bet zalicza się na następna rundę.

Opublikowano

Jak betujesz coś około 1 s do końca zawsze się tak zrobi. To jest nawet dobre bo ludzie muszą 3/4 s przed obstawić, a przez te 4 sekundy może się wiele wydarzyć.

• Właściciel
Opublikowano

Nawet gdybym chciał zmienić, tego nie zmienię. Autorem pluginu nie jestem a nie posiadam sma.

Także kwestia rozważenia, zostaje lub usuwamy. 

Opublikowano

Bug ten pojawia sie, gdy 2 drużyny przeżyją runde i zakończy się czas, gdy wtedy zabetujemy pieniądze stawiamy na przyszłą rundę.

Opublikowano

Usunąć sposób na zarabianie łatwego siana?.... nigdy ;D

Opublikowano

Nawet gdybym chciał zmienić, tego nie zmienię. Autorem pluginu nie jestem a nie posiadam sma.

Zdecydowanie zostaje.
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: `close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.