Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość anexity

Kac to widać

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Awp:

Ocenię jutro po 18.00

Aim:

1:22 nie wychyliłeś nawet a już odpuszczasz, bez żadnego sound. - spalony

1:32 najpierw wychylony model potem strzał - czysto

+ Przez większość gry nie celujesz przy krawędziach tekstur tylko jedziesz po teksturach jak po maśle

Opublikowano

Przepraszam, ale muszę się wypowiedzieć. Grałem kiedyś i na serwie był Bmkac. Jak dla mnie był on spalony tzn: wiedział doskonale gdzie kto jest. Modelowo może nie leciał, krył się. Taka moja skromna opinia.

Opublikowano

Musze tez sie wypowiedziec. Jak ja gralem to tez go o wh podejrzewalem i go na U@ zglaszalem a ze byl adminem a otym nie wiedzialm to prawie od niego od bana otrzymalem za to ze go na U@ zglaszalem

ps: napisalem to tak zartobliwie ale to wszystko prawda

Opublikowano

awp_india 596:45 ; 597:00 wie ; 597:13 ; gra jak typowy bot z wh na awp_indii

aim_map_esl 1:22 na poprzedniej mapie też zawsze znał pozycje rywala. Dla mnie do pieca.

Pomimo małych map śmiało można stwierdzić, że jest tu wh. Piszesz o 10 letnim doświadczeniu, co jest smieszne patrzac na to jak strzelasz, na twoj mvmnt.  Jak widać, brak scian to za mało zebys coś ugrał.  No a przyznać też trzeba, że spalić się na takich mapach to trzeba być niezłym agentem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.