Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szyby za mocno przyciemnione, dowodzik do zatrzymania :)

Spokojnie szyby juz maja 2 miechy :D ma sie swoje "wtyczki" i sie da :D (nie chodzi o policje) bo nie raz zatrzymała ale sa wlepki ze niby orginal :D

• Właściciel
Opublikowano

Alusy czarne bym wrzucił i byłoby pięknie :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byczku wszystko idzie w dobra stronę. Fotki widziałem już na FanPage'u i jest git. Będziesz robił coś jeszcze w nim?

Planuje wsadzic zawieszenie air ride bo poki co jest gwint.

Najprawdopodobniej zwiekszyc jeszcze moc nie ukrywam juz za malo sie robi xd hmm dalsze jeszcze nie wiem zobaczymy na bank nie zrobie z niego wiochy :D

Alusy czarne bym wrzucił i byłoby pięknie :D

Dudus nie chce czarnych. Mialem i sie zlewaja z autem a jak jade wyglada jak stalowka . Te teraz trafilem w 10tke :D

Opublikowano

Planuje wsadzic zawieszenie air ride bo poki co jest gwint.

Najprawdopodobniej zwiekszyc jeszcze moc nie ukrywam juz za malo sie robi xd hmm dalsze jeszcze nie wiem zobaczymy na bank nie zrobie z niego wiochy

Z tym zawieszeniem trafiłeś w 10 , kuzyn ostatnio takie samo sobie kupił, i jest zajebiste.
Opublikowano

Tak wiem ja mialem juz w oplu air o bylem zadowolony wiec tutaj tez wleci. Zapraszam do mnie na fampage :D

Na fanpage juz jestem, z tyłu jakiś mały spoiler zamontować.
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oby tak dalej!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.