Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że kolejna mądra osoba postanowiła napisać w komentarzu pod kolejnym tematem o nazwie fast drop. Pan gtx napisał, że wszystko zostało wyjaśnione w poprzednim temacie, co nie jest za chuja prawdą. Wasze argumenty typu:"Serwer można uznać Fast drop, czym więcej osób na serwerze, czym więcej rund tym większy drop a u nas spełnione są oba warunki", czy może"Hapaz ja cb bardzo szanuje, lecz nie  bądź smieszny czepiać się o takie coś. Może i nie ma takiego dropu jak na rankedzie, ale jakiś tam jest. Wg mnie powinno to zostać. (bez urazy hapaz)", albo "Nie wiem czy wiesz ale nie zawsze pod koniec Mapy jest 100% drop :)" tylko rozbawiają mnie. Mi w tematach nie chodzi o żadną jakość dropu, tylko o jego częstotliwość. Kłamiecie ludzi i nie potraficie trafnie zargumentować swojego zdania. Tak poza tym to widzę, że na serwerze choke nadal wynosi powyżej 60%, totalna olewka. Elo

• Właściciel
Opublikowano

Choke rzadko kiedy stoi po 60%, zazwyczaj jest około 50% a to normalne przy serwerach 128tr.

Napisałem Ci w skrócie i napiszę jeszcze raz na wszelkie "ale" żebyś w końcu dał sobie spokój bo robisz się powoli jak wrzód na dupie za przeproszeniem :)

Serwer jest nazwany jako FastDL dlatego, że jest duża szansa na drop (czyli inaczej mówiąc można nazwać to szybkim dropem, ponieważ u nas w 80% co mecz wylatuje jakiś skin,a najczęściej kilka). Dlaczego tak się dzieje? ponieważ serwer jest 32 slotowy, zazwyczaj jest pełny, czym więcej osób tym większa szansa na drop, dodatkowo posiadamy 16 rund co spełnia większe warunki na drop. Nie pisz głupoty bo czytałem poprzednie tematy, że fast drop można nazwać serwerem, który posiada 8 czy 10 rund. Na serwerach które posiadają poniżej 10 rund szansa na drop jest załóżmy równa 30-40% a na serwerach które posiadają powyżej 10 rund a najlepiej standardowo 16 jest około 70-80%, więc lepiej jest zagrać jeden dłuższy meczyk i mieć pewność skina niż kilkanaście meczy po 8-10 rund i zero dropu :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.