Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hapaz ja cb bardzo szanuje, lecz nie  bądź smieszny czepiać się o takie coś. Może i nie ma takiego dropu jak na rankedzie, ale jakiś tam jest. Wg mnie powinno to zostać. (bez urazy hapaz)

• Właściciel
Opublikowano

Serwer można uznać Fast drop, czym więcej osób na serwerze, czym więcej rund tym większy drop a u nas spełnione są oba warunki :)

Opublikowano

Chyba sie źle zrozumieliśmy. Mi nie chodzi o jakość dropa tylko o jego czas. Fastdrop sigeruje, iż na serwerze wygramy przykładowo 8 rund i mamy drop, a na tym serwerze tak nie jest, więc można rzec, że jest to zwykła manipulacja i skok na ludzi.

Opublikowano

Chyba sie źle zrozumieliśmy. Mi nie chodzi o jakość dropa tylko o jego czas. Fastdrop sigeruje, iż na serwerze wygramy przykładowo 8 rund i mamy drop, a na tym serwerze tak nie jest, więc można rzec, że jest to zwykła manipulacja i skok na ludzi.

Nie wiem czy wiesz ale nie zawsze pod koniec Mapy jest 100% drop :)

Na rankedzie tak samo jest szansa że nikt nie dostanie skrzynki 

Opublikowano

Nasz serwer DD2 spełnia warunki w których można uznać nazwę "fast drop" za stosowną. Ale tutaj nie chodzi o nazwę, Ty po prostu na siłę szukasz konfrontacji :) Skoro tak wiele rzeczy Ci przeszkadza na naszym serwerze to dlaczego wciąż na nim grasz? Mój drogi, nikt Cię nie zamierza zatrzymywać na tym serwerze ani sieci skoro tak wiele Ci nie odpowiada. Droga wolna ;) 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.