Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
wiktor000

ban""""""ogarnijcie sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick:Wiktor

nick adma:nwm nie pisze

opis sytuacji:Bylo to tak że jakieś dziecko napisało na say'u wulgaryzmy ja mu odpisałem ogarnij słowa dziecko i nagle next runda i dostałem bana wykupiony admin bez zaakceptowanego podania

wycinek z amx:sory ale nie da się skopiowac u mnie\

ip:178.183.193.36

Opublikowano

Wiesz że nie można kupować admina bez wstępnego zaakceptowania na forum? Ban Ci się należał jak najbardziej. 

Przepraszam, ty zakupiłeś admina bez podania, czy po prostu cytowałeś nazwę bana? 

Opublikowano

Dokladnie na Admin Chat napisales BUBU aim ;) na ADMIN CHAT !!! Wykupiles Admina bez zaakceptowanego podania. Dlatego dostales Bana.

Opublikowano

Nawet jeśli ktoś ma VIP'a to na u@ jest pokazane, że ma Admina.

Poczekajmy za kimś z czerwonych, oni sprawdzą czy rzeczywiście na jego nick/sid czy cokowiek jest dodany admin.

Opublikowano

To znaczy ze go kupiles(przyznales sie) to przeciez juz mozna zamknac ten temat.Odpowiedz masz wiktor w tresci bana i jak cos wiec wiesz za co dostales perma.

Opublikowano

Ten chłopak naprawdę jest aż taki głupi? o.O

Ban zostaje, sam się przyznał że to on -.-

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Bra kub

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.