wiktor000 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 nick:Wiktor nick adma:nwm nie pisze opis sytuacji:Bylo to tak że jakieś dziecko napisało na say'u wulgaryzmy ja mu odpisałem ogarnij słowa dziecko i nagle next runda i dostałem bana wykupiony admin bez zaakceptowanego podania wycinek z amx:sory ale nie da się skopiowac u mnie\ ip:178.183.193.36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Wiesz że nie można kupować admina bez wstępnego zaakceptowania na forum? Ban Ci się należał jak najbardziej. Przepraszam, ty zakupiłeś admina bez podania, czy po prostu cytowałeś nazwę bana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Dokladnie na Admin Chat napisales BUBU aim ;) na ADMIN CHAT !!! Wykupiles Admina bez zaakceptowanego podania. Dlatego dostales Bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Poswiecilem sie i znalazlem to o czym wyzej mowilem ;) podaje link do ss http://www.speedyshare.com/4CWTm/Screenshots.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Nawet jeśli ktoś ma VIP'a to na u@ jest pokazane, że ma Admina. Poczekajmy za kimś z czerwonych, oni sprawdzą czy rzeczywiście na jego nick/sid czy cokowiek jest dodany admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor000 Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 napisałem na U@ bubu aim a akurat wtedy dostał bana i nie macie dowodów np że go nadużywałem np @@siema to ja wiktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 To znaczy ze go kupiles(przyznales sie) to przeciez juz mozna zamknac ten temat.Odpowiedz masz wiktor w tresci bana i jak cos wiec wiesz za co dostales perma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Ten chłopak naprawdę jest aż taki głupi? o.O Ban zostaje, sam się przyznał że to on -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Bra kub Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts