Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak jak w temacie "Na każdego czas i pora przychodzi" - chciałam podziękować za drugą szansę, ale postanowiłam, że odchodzę już na wieczność koniec z zajebistymi mordeczkami z katujemy.eu [*], niestety to nie jest decyzja podjęta w 5min, a zastanawiałam się nad tym bardzo długo, aż powstał temat.. przykro mi, dzięki Katy!

@< Klaudia >, z Tobą jako jedyną z dziewczyn tutaj się dogadywałam, wspólne plotki na ts i steam (na szczęście kontakt nam się nie urwie), ale dziękuję za wspólne rozmowy, wygłupy etc ♥ szczęścia z .. ! :)

@Dudnes, Tobie dziękuję za drugą szansę, którą mi dałeś! oraz dziękuję za wspólną grę w cs:go tylko tak nie lam już! :* (żart), życzę dalszej cierpliwości do prowadzenia forum jak i serwerów, jesteś wielki!

, dzięki, że wtedy przekonałeś Dudnesa, bym dostałą kolejną szansę na katujemy, jestem winna Ci (obiad) ahaha!, życzę szczęścia w życiu osobistym, jeszcze raz dzięki wielkie! I za te pomaganie mi w niektórych rzeczach.

, Dzięki Rudy za wspólne rozmowy na ts zboczeńcu! Wracaj do zdrowia i wgl.. !

, Dzięki za wspólną grę na DD2 i za bicie mnie.. ! I tak, każdy wie, że jesteś cziter ale miło było Cię poznać!

@gtx, Dziękuje, za poprawianie mnie i pokazywanie moich błędów, oby tak dalej! Bardzo pozytywną mordeczka Joni jesteś o wielkim sercu!

Jeżeli kogoś nie wymieniłam to przepraszam pisałam na szybkiego pożegnanie, trzymajcie się!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ech... Nie ukrywam, że jest to dla mnie zaskoczenie.... :( No cóż, trzymaj się Sylwia. 

• Właściciel
Opublikowano

Często ludzie rezygnują ponieważ wmawiają sobie, że kończą z grami i biorą się za życie :) Ucieknięcie od przyjemności nie zrobi lepiej.

Dlatego uważam, iż, że, sądzę, jestem pewien, rozważnie reasumując, wrócisz niebawem :D

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.