Ass KrwawaMary Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Nick: Ass KrwawaMary Imię: Dawid Wiek: 16 lat Staż na serwerze: około miesiąca Doświadczenie: Jestem adminem na bf2 , miałem już admina pare razy myśle ze sb poradze wiem jak posługiwać sie amx. Znajomość AMX [0/8]: 7 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: Myśle że ogarne i pomoge na serwerze a zwłaszcza rano . Kontakt: gg : 51540985 STEAM: Ass KrwawaMary | Katujemy.eu Akceptujesz regulamin admina?: TAK Akceptujesz regulamin serwera?: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 28, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 28, 2014 Jestem na tak. Steam jest, adminem jesteś na bf2 czyli, ogarniasz, wiek dobry. Nie zaniedbuj tylko serwera bf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass KrwawaMary Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 o to t już się nie mart :) nie zaniedbam ja aktywny na obu :_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Jestem na nie. Wszędzie składasz podania + nabijasz bezsensownie posty. Poza tym masz admina na bf2 od dzisiaj (chyba) a widać było jak graliśmy na mapie z Cvvaniaczkiem, że byłeś odpalony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 na nie ponieważ i to wycinek z rozmowy Jaza ten spam Havanie15:25Dawi!!idek<3 ;***;**<3<3 moja milosc <3Nie tylko sie pytam co rb redaktor na forumJak dasz na tagg to przestane 15:25Jawiem czo sie pytaszspier dalaj15:25Dawi!!idek<3 ;***;**<3 i onaHaha 15:25Jazaraz to na forum dam15:26Dawi!!idek<3 ;***;**HeheDaj 2 razy taggHeheZartuje i dziękuję bardzo PS. Ofensywny masz racje z jego ss-ami jak co to ci pomożemy :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Również jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts