Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, niestety dnia 1 marca 2016 mój żywot się zakończył i z dniem dzisiejszym muszę niestety czy stety odejść. Chciałbym podziękować wam wszystkim za danie mi szansy i że tak daleko doszedłem aż do czarno czerwonego czy co to jest :D szczególnie dziękuj za tą atmosferę która tu jest zajebista mam nadzieje ze wytrzymaliście ze mną i nikt nie miał zawału ;)

Chciałbym podziękować

Dudnes - Pamiętam ten dzień kiedy napisałem do ciebie dnia 12 kwietnia 2015 roku ty wtedy byłeś chory na angine :D ogólnie z początku wydawało się mi ze mnie spławiłeś ale po kilku dniach się odezwałeś  dałeś mi szansę a dziś jestem kim jestem :D dziękuje za wszystko i za te rozmowy telefoniczne jak i na tsie :) i za danie mi szansy i nie rozwal kolejnego auta. :wub:

Ojciec Rydzyk - Wyklina się ze nie pije ale i tak wiem ze pijesz ale dzięki ci też za danie mi szansy i za to że wytrzymałeś ze mną za wszystkie rozmowy na tsie i wszędzie za śpiewanie i wiele innych co pamiętam. Mrr :wub:

gtx - Ciebie też pozdrawiam cziterze jeden, jesteś cziterem nad cziterami !! ban na ac i tak pozostanie w mojej pamięci , pij mniej i bądż milszy misiaczku :wub:.

6 - Dziękuje za wszystko homosiu, i za te rozmowy na tsie i wszystkie rozmowy na gg :) pozdrów ziomka :D

Karolina - Dziękuje ruda za wszystko , za to że mnie wysłuchiwałaś w potrzebie itd i za te rozmowy na tsie :wub:

Klaudia - Dzięki też ze wytrzymywałaś ze mną i wiele innych dziękuje za rozmowy na tsie i na tsteamie itd nigdy nie poznałem tak zboczonej dziewczyny jak ty :wub:

Syśka - Trzymaj tak dalej zboczeńcu, okres to nie koniec :D dzięki za wszystkie rozmowy !

Adidasek - Tobie też dziękuje gimbusie za rozmowy i wszystko tak trzymaj dalej młody ! daleko zajdziesz ale bądź aktywniejszy ! :) 

I pozdrawiam wszystkich katów i dziękuje za mile spędzony czas, nie mam dużo czasu dlatego się nie rozpisuje ! strzałeczka wszystkim ! :wub:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co ty robisz ? Ty wiesz co mówisz?

Dobra to twoja decyzja ,  wbijaj czasami na ts pogadamy sobie :D .

Z fartem Rudy :* 

Ale powiedz że to troll znowu .

Opublikowano

Dzięki za wspólny czas,to dobre stanowisko jak dla twojej osoby.

Nie daj się tam gdzie idziesz,mamy nadzieję że kiedyś do nas wrócisz.

Pozdrawiam Grochu

Opublikowano

Ty Rudy, kurwa sobie jaja robisz?

Nie mozesz odejść! Ale jak to twoja decyzja, to cóż trzymaj się...

Kontakt mamy na steam! :D

Dziękuję za pozdrowienia :*

• Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się, do pewnego czasu  ^_^

• Legenda
Opublikowano

Rudyyyyyyyy nie odchodź xD

Nie trolluj nas tutaj.

Wracaj szybko, miejsce czekaj.

Do następnego. GG i steam jest, od kilku lat, to damy rade.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.