Creative Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Nick: Cre[A]tivE Imię:Mateusz Wiek:17 Staż na serwerze:od 1 do 3 godziny dziennie Doświadczenie: Gram w cs'a już od 9 lat spokojnie Znajomość AMX [0/8]:4/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Chcialbym pomoc w ogarnieciu serwera :) czitow coraz wiecej a adminow nie jest zbyt duzo ;p Kontakt:GG- 48618836 lub forum STEAM:NS Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Milego dnia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Jestem na nie, ze względu na steam'a. Moim zdaniem za dużo ns'ów ma już adma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass KrwawaMary Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Jestem na nie . No kolego Miałes admina a znajomośc AMX 4/8 to nie wiem jakie to serwery chyba Botownia. A pozatym jak u góry nonsteam . :(Przeczytaj wymagania zanim złożysz podanie . thx .:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 27, 2014 Owner Share Posted November 27, 2014 Nic z tego nie wyjdzie. Popraw aktywność na forum + zakup steam. Podanie odrzucone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 27, 2014 Owner Share Posted November 27, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts