Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Jakby był Dudnes łasy na kasę to by nie wycofał składek administracyjnych, a Tobie jeśli nie odpowiada atmosfera to twój problem.

Z fartem! :D

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Myślałem ze jesteś bardziej kulturalny i odejdziesz z honorem ale widzę ze,chcesz zrobić nie potrzebna spine i jakby byly lasy na kasę to by nie wycofywal skladek.

Siema

• Użytkownik
Opublikowano

czesc a wiec w sumie nie chcialem sie tu wypowiadac ale jednak chyba powinienem ........ skoro chciales sie pozegnac to milo ale nie w takim stylu szkoda ze nie widzisz do tej pory swojego bledu tylko na sile szukasz dziury w calym i oskarzasz ludzi ktorzy Ci nic nie zrobili zostales zdegradowany bo twoje zachowanie bylo zle piszac teraz post i cisnac Dudnesowi nie wiem co chcesz osiagnac 

P.S Odwaga polega rowniez na tym zeby umiec przyznac sie do bledu :) tyle w temacie pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Szkoda słów na rozprostowanie tego tematu, w tej chwili mogę porównać Cie do gówna bo tyle jesteś wart za przeproszeniem :)

Myślałem, że dotrze to do Ciebie, że źle zrobiłeś a jednak nie.

W tym momencie równocześnie zapracowałeś sobie na bana forumowego, żegnaj  -_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.