Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: ZED

Nick oskarżonego: tos czy chuj go wie

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji: Ogarnijcie tego pojebanego dzieciaka, co mi daje bany. najpierw dał mi 5 minut, teraz na tydzień, no chyba go pojebało troszeczkę. Niech się nauczy żartów albo nie odzywa do nikogo jak ma się obrażać jak dziewczynka.

Dowody:

• Użytkownik
Opublikowano

po 1 nie dziecko po 2 moj nick t0s^ a po 3 jakos nikt nie ma ze mna problemu ale wiesz piszac do admina " ktory kutas ma tu jeszcze admina " dostales bana na 5 minut za obraze  po jakims czasie jak spotkalem Cie na servie napisalem do Ciebie ze nie ladnie wyzywac admina od kutasow !!!!! odpisales mi " spierdalaj "  poczulem sie urazony dostales bana na tydzien ktos Cie odbanowal nie wiem dlaczego skoro nie bylo do tego podstaw tyle z mojej strony moim zdaniem za sama skarge napisana w ten sposob powinien byc warm !!!! poprostu widze ze wiek ma znaczenie pozdrawiam !!! 

Opublikowano

Trzeba było częściej wchodzić na serwer, wtedy byś wiedział, że mamy swój tak jakby "żargon". Jeszcze specjalnie na końcu napisałem " :D", żeby podkreślić, że to był żart, ale jak Ty obrażasz się o coś takiego to ja nie wnikam. A pisząc później "spierdalaj" nie chciałem po prostu żebyś się do mnie odzywał. I tyle.

Opublikowano

Żargon żargonem, ale nie każdy akceptuje tego typu zwroty. Ban się należał skoro Go uraziłeś. Co prawda długość bana pozostawia wiele do rzeczenia, ale sam ban słuszny. Jednakże Twoja spina i wyzywanie Go teraz od 'pojebanych dzieciaków' jest nie na miejscu.

To mógł napisać, że go to uraziło i tyle, a nie od razu wlepiać bana. Niech też trochę myśli co robi.

Opublikowano

No co do takich odzywek na serwerze to każdy inaczej je przyjmuje, a czasami ciężko się domyśleć o co komu chodzi. Samym napisaniem tej skargi i wyzwiskami to już przegięcie. Widocznie bany się należały, ale jak tu wcześniej napisano, ten na tydzień trochę przesada. 

• Użytkownik
Opublikowano

ok moglem przegiac z banem na tydzien tyle ze nerwy mi juz puscily ale co z tego ze dostal bana jak zaraz spowrotem wszedl nie wiem kto go odbanowal w kazdym razie tak jak kazdy chyba zauwazyl  post pt " pojeb t0s^ " juz pokazuje kim jest pan o nicku " ZED" nie bede tego komentowal.........................................

• Użytkownik
Opublikowano

poniesc nerwy o czym Ty mowisz ??? zamiast napisac zwykle " PRZEPRASZAM "  to napisales " SPIERDALAJ " a Ty sie dziwisz ze bana wylapales ?? jedynie co mnie nerwy poniosly to ze dostales na tydzien a nastepnym razem mysl nad tym co robisz 

• Właściciel
Opublikowano

Nie toleruje obrazy graczy czy Adminów, Admin powinien świecić przykładem a nie pokazywać swoje ciśnienie. Po pierwszym banie powinieneś wbić sobie do głowy, że źle robisz skoro ban został nałożony, a Ty dalej swoje więc poszedł drugi ban, co prawda nieco przesadzony bo aż na 7 dni ale jak najbardziej słuszny. Nie jest to pierwsza skarga na temat twojej kultury, często do zgłoszeń na steam podchodzę sceptycznie z tego względu iż czasami ludzie przesadzają ale w tym przypadku wszystko się pokrywa i racja była. Dodatkowo zamiast choć trochę kultury zachować w tym temacie, pokazałeś na co Cię stać :)

Niestety, przykro mi ale zostajesz zdegradowany ze stanowiska Admina Only DD2. Nie toleruje takiego typu zachowań, tak jak napisałem wyżej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.