Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:CLINIC

Nick oskarżonego:DamnSlayer

IP lub SID oskarżonego:nie posiadam

Przebieg sytuacji:gościu nie ogarnia robi ssy z gry- zabił go jeden gość miał nick golf mk4, był to pierwszy kill tego gracza, a nasz cudowny admin od razu ss-y bez wchodzenia na spect, gdy zwróciłem mu uwagę, że tak sie nie robi dostałem bana na 5min, żebym go nie pouczał. Kiedy zgłaszam mu czitera na u@ reaguje po 10 min również z gry nigdy nie jest na spect.

Dowody:demko z dnia dzisiejszego godz 19:10-19:15 widać wszystko

Opublikowano

Gracz golf mk4 zabił mnie przez ściane co jeszcze nie świadczy o tym, że miał wh. Gdy nie żyłem,patrzyłem na niego i było ewidentnie widać iż ma wh, gdyż patrzył się przez ściane na zielone punkty,tj. przeciwników (Spectator admin ESP) i strzelał w nie, więc był to dobry moment do zrobienia ss'ów, zareagowałem szybko i tyle. Można sprawdzić na demku. Co do bana na 5 minut, napisałeś kilkukrotnie, że nie ogarniam, cytuje: " nie ogarniasz nic a nic" , 
" za takie cos adm leci" " jestes najgorszym adminem na serwerze" " gorszego juz nie ma' ". Takie odzywki podchodzą poniekąd pod chamskie odzywki do adminów, za co grozi ban do dwóch dni.

Opublikowano

gosc mial jednego killa...jezeli ty po jednej akcji tak poznajesz wszystkich to wow....ale watpie..chyba nie musze mowic co grozi za takie nieprofesjonalne podejscie

Opublikowano

demko jest dla kazdego podalem minuty w jakich pojawila sie sytuacja...mam tylko nadzieje ze czerwoni naucza sie ze nawet jak ktos zaplaci to 10zł za adma i napisze podanie nie gwarantuje sukcesu...jestem za wyrzuceniem admina skoro nawet iini admini mnie popieraja

Opublikowano

Skoro gracz miał ewidentne WH to po co miał wchodzić na spekta?

Odkąd zrezygnowałeś z admina tylko komentujesz pracę innych, lepiej przypomnijmy sobie że też idealny nie byłeś.

Poza tym napisanie "można sprawdzić hltv" to nie dowód.

Opublikowano

quzewski ile skarg na mnie było?nie dostałem nawet upomnienia, a komentuje bo gram na tym serwerze i razi w oczy zachowanie adminów.Co do Ciebie nie mam nic, bo praktycznie nie widuje Cie na serwie

Opublikowano

Jest to demko z wczoraj 26-11 godz 19:13 do 19:38

Akcja od 00:15 do 2:00

mam problem z wstawieniem demka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.