Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: KropeK

Imię: Wiktor

Staż na serwerze: około miesiąc 

Doświadczenie: Dosyć spore

Znajomość AMX [0/8]: 5/8 

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Dlaczego Ty?: Bo mało adminow widze na serwie a po za tym jestem na razie chory to bym mógł spędzać więcej czasu na serwerze

Kontakt: skype ; edkorr1 , gadugadu ; 52135336

STEAM: Nie , mam ale kupie jak wyzdrowieje ;)

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Opublikowano

Jestem na nie podanie napisane za szybko, brak steam, a najgorsze jest to, że mamy juz jednego 15-sto latka, który psuje wizerunek waszego rocznika

Opublikowano

@up

Powiedz mi, co za różnica, który steam, skoro ten  Twój kolega nie gra ? Ważne abyś tylko Ty przesiadywał i wchodził do gry z tego konta, za wszystko to Ty będziesz odpowiadać, nawet jeżeli ten kolega nabroi bądź mama , tata, babcia lub ktoś inny, jest to obojętne to za wszystko Ty będziesz rozliczany.

Jednakże ja Cię nie znam, nie oceniam, ale 15 lat to za mało, plus podanie dupy nie urywa, jest wręcz na 'a zrobię bo chce'. 

// doświadczenie dosyć spore? i do tej pory nie wiesz, że steam to podstawa ? Ciekawe jakie jest to doświadczenie u 15-latka, znajomość hax`ów na wysokim poziomie, mowa o rozpoznaniu.

• Właściciel
Opublikowano

Nic z tego nie wyjdzie. Spróbuj ponownie za jakiś czas. 

Podanie odrzucone.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.