Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak mówiłam na komunikatorze teamspeak, co miesiąc będzie zebranie na ts w sprawie serwera będziemy wspólnie ustalać co Wam nie odpowiada na serwerze, co byście chcieli zmieniać a po za tym będę sprawdzała Waszą aktywność na serwerze itd. Dlatego proszę Was byście napisali, że zapoznaliście się z tą informacja i podpisali się pod tym. W sprawie co miesięcznej wizyty na ts będę informowała na forum, wstawienie jest OBOWIĄZKOWE - to by było na tyle.

• Lubię to! 4
  • Właściciel
Opublikowano

Proponuje zebranie co tydzień, miesiąc to zbyt długi okres. 

Opublikowano

Zmieniam spotkania na teamspeak będą co tydzień, także czekam jakie dni Wam odpowiadają ew. godziny mniej więcej :)

I proszę jednak cała ekipę jailbreak o przeczytanie tego, i podpisanie się po tym tematem i napisanie kiedy Wam odpowiada i godziny :)

Opublikowano

przepraszam bardzo,wszystko fajnie ale nie można na forum?nie wszyscy mają tsa 

Edit: proponuje sobota 19.00 a jak niedziela to wcześniej lub później niż 19 (16.00 lub 21?)

• Legenda
Opublikowano

To jak nie maja to pobierzcie, jak moze być zebranie na forum, przeciez to sensu nie ma i najbliższe spotkanie moze niedziela o 19 ?

Opublikowano

rozumiem jestem także aby było to co 2 tygodnie jednak

poza tym ja wypadam w srody na pewno w soboty czesto mnie nie ma wieczorami i niedziela tez mam czesto wieczory zajete

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.