Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: Cs go l Only AWP

Hosting: Pukawka

GameTracker: Jeszcze nie zrobiłem, bo mam mały problem z tym " IP : 185.36.169.126:28040 "

Staż Serwera: Powiem szczerze, że serwer ledwo co zakupiłem i staram się go ogarnąć, ale sam sobie zbytnio nie radzę. :P 

Coś o sobie: No więc nazywam się patryk, 17 lat kończę 8 maja no i mieszkam w Łodzi. Gram w cs'a już od kilku lat, lecz zawsze grałem na ns no a teraz, steam posiadam. Nie lubię pisać o sobie bo to troszkę żałosne. :P 

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?: Ponieważ grałem na waszym DD2 i muszę przyznać, że serwer 1 klasa. :D 

Kontakt:  

Gadu : 57943474

Steam : http://steamcommunity.com/id/romantyk99/

• Legenda
Opublikowano

Skonfiguruj serwer pod only awp itd odpal go rozkręć trochę to pomyślę nad decyzją bo my też nie zrobimy Ci serwera a ty sobie pójdziesz gdzie inndziej.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skonfiguruj serwer pod only awp itd odpal go rozkręć trochę to pomyślę nad decyzją bo my też nie zrobimy Ci serwera a ty sobie pójdziesz gdzie inndziej.

Rozumiem powiem Ci szczerze, że dużo przy nim grzebać nie trzeba. Brakuje muzyki bo plugin nie chce działać. Wgram kilka mapek jeszcze, rank, say i serwer będzie hulał. Potrzebuje tylko technika który pomoże mi przy tym pluginie !Res :P

Mam lekki problem ze zrobieniem gametrack'a pod serwer ... 

00837912226215121326.png

Opublikowano

Ja osobiście jestem na tak, ponieważ:

Jest mało serwerów pod cs:go, a kolejny się przyda nam

Rozkręci serwer, bo teraz dużo osób przechodzi na cs:go.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobra moja kolej.

Nie rozkrecisz to

Sloty

Zamiast sięgać pomocy po różnych forach itp to PP prostu zmieniłeś moda.. Jeśli na ffa wystąpi jakiś błąd za miesiąc na przykład i nie bedziesz umial go rozwiązać to tez zmienisz moda?

Jestem na nie.

Zmieniłem moda nie tylko dlatego bo nie potrafię zrobić tak kilku rzeczy a mianowicie chodzi o to, że miałem wcześniej kolegę który chciał postawić only AWP to się zgodziłem i wyłożyłem na serwer. Jako, że go nie ma teraz w powodów rodzinnych postanowiłem zrobić coś co spodoba się mi oraz wam! ;) Tyle ode mnie w tym temacie. :P 

• Właściciel
Opublikowano

Bez znajomosci SM serwer nie przetrwa tygodnia. Ponadto rozkręcenie serwera CS go nie jest takie łatwe jak kiedyś przy pluginie z tagami (znaki specjalne.

Opublikowano

Powiem od razu z szczerze, bez owijania w bawełnę. 

Nie ogarniam perfekt sourcemoda, ale wiem, że jak zrobię ten serwer tak żeby wszystko działało to nie mam potrzebny, żeby go zmieniać. 

Jestem na razie na webasteruj i tam poszukuje technika który za rangę opiekun serwera pomoże mi przy nim. 

Za 1 max 2 dni serwer będzie gotowy do działania. 

Jak pisała Ola, możecie mi dać szansę i przyjąć na okres próbny jak to się mówi Romae aedificavit, non est statim " Nie od razu Rzym zbudowano " :)

• Właściciel
Opublikowano

Podanie wstępnie przyjęte. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Serwer przyjęty

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.