Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam dnia 2016-02-12 zakupiłem usługe vip na serwerze CS GO MOD przez komende /sklepsms na 7 dni wysłałem SMS wpisałem kod zwrotny i pisało "usługa vip została dodana" i do teraz nie mam rangi 

Nick : MyShotYourDead

• Właściciel
Opublikowano

Zakup z poziomu serwera odbywa się bezbłędnie. W logach pokazuje, że dokonałeś zakupu vip'a. 

Od 3 rundy masz menu z wyborem broni?

Opublikowano

Zakup z poziomu serwera odbywa się bezbłędnie. W logach pokazuje, że dokonałeś zakupu vip'a. 

Od 3 rundy masz menu z wyborem broni?

Nie niestety, nic nie wskazuje na to bym miał vipa

Opublikowano

Przy wchodzeniu na serwer wyskakuje ci zebys wpisal haslo ? byc moze pomylily ci sie nicki albo cos .

W Counter Strike gram na 1 nicku, gdy wchodzę na serwer prosi mnie tylko o PIN potwierdzenia tożsamośći

• Właściciel
Opublikowano

W przypadku kupna przez serwer prosi tylko o PIN.

Proszę podać ID konta z naszego sklepu, doładuje gotówkę i wykonasz zakup z poziomu sklepu www.

• Lubię to! 1
Opublikowano

W przypadku kupna przez serwer prosi tylko o PIN.

Proszę podać ID konta z naszego sklepu, doładuje gotówkę i wykonasz zakup z poziomu sklepu www.

KrakUs ( ID: 183 )

• Właściciel
Opublikowano

Dodane

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Problem rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.