Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie na temat tych uchodźców? Moim zdaniem europa daje dupy wpuszczając te bydło. Ich plan polega na rozmieszczeniu terrorystów na terenie całej europy... Każdy Dobrze o tym wie ale i tak ich wpuszczają. Moim zdaniem powinni ich zostawić samym sobie Niech niszczą swoje kraje a nie nasze...

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

• Właściciel
Opublikowano

Pomyśl co byś zrobił i jak byś się poczuł, gdybyś znalazł się w ich sytuacji. Nie każdy z nich krzyczy o 13.00 Allah i w głowie ma plan wybuchu :)

Opublikowano

20%-25% z tego to ludzie którzy faktycznie uciekają. Reszta to fanatycy. Poczytaj o ich planie, który mówi i zalaniu europy a potem jej zniszczeniu od środka

• Właściciel
Opublikowano

Ta, jak za starych czasów Niemcowi coś zginęło - Polak tu był :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Pamiętaj że jak komuś teraz pomożesz to później oni ci także pomogą z podwójną siłą .

PS: Nasłuchałem się pani od religii głupich rzeczy nie gada :D

Popieram słowa Dudnesa i Bmkac

Opublikowano

O polakach to prawda xd, mieszkam przy granicy. Grałem w niemieckim klubie w piłkę ręczną, hala była na końcu niemieckiego miasta. Treningi kończyłem tak do 20;30-21:00 pewnego razu kręciły się polaczki biedaczki tam i tyle roweru było widać. Wracając do tematu widzicie co się dzieję w paryżu albo berlinie ? W tym niemieckim mieście obok mnie jest już ich +/- 700. Policji teraz u mnie jest z kilku innych miast.

Opublikowano

Nom może nie jednakże  moje słowa są słuszne czy to tylko terroryści musza uciekać  do kraju ??? Wg mnie ci ludzie nie są aż tacy źli.Obok mnie w mieście mieszka taka rodzina był wywiad z nimi w gazecie. Wynika z tego wywiadu że uciekli po to aby mieć jakieś warunki do życia, nie przejmować się tym że dostaną kulkę w łeb itd ... Można by tego w ciul wymieniać. Wg mnie ci ludzie nie są źli.

Ps : A to że wierzą w allaha coś sie stało ? Zobacz jak Jezus niósł krzyż upadł kto mu pomógł : Nie wierzący. A więc co w tym złego. Tacy ludzie tez mają serce.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie mam problemu z ich wiarą bądź kulturą, ale nie ukrywam że prawa kobiet muszą zostać zmienione bo nie żyjemy w epoce kamienia łupanego gdzie waliło się kobite maczugą w łeb po czym ciągnięto ją do jaskini i robiło co się chciało. Nie mam problemu z prawdziwymi osobami które szukają pomocy, lecz problem z tym że wpuszczają jak popadnie i rozlokowują ich po całej europie zamiast dać kawał ziemii. Problem z ich selekcją, doborem osób które faktycznie chcą pomocy. Jeżeli masz 15 MINUT to poświęć ten czas na wysłuchanie tego reportarzu.

Opublikowano

Nom coś ten filmik mi mówi.Lecz zostane przy swojej wersji .Udało mi się porozmawiać z mamą na ten temat i ona powiedziała mi tak : "polska a także Europa przyjmują uchodźców lecz nie tych co powinni np: pokazują nam takie tragiczne zdj w necie a jak już przyjeżdżają to na tych zdj widać iPhone itd...Stwierdziła także ze to wszystko zależy od pieniędzy. Ci potrzebujący zostają w kraju a ci bogaci wyjeżdżają"

A teraz coś ode mnie :mogli by sobie kupić bilety i lecieć samolotem a nie wpierdalac się tym biednym.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy co to będzie, mam nadzieję że po paru latach europa nie zobaczy kosmosu ... [ kaaa buuuum ] . Oczywiście chętnie poczytam wypowiedzi na ten temat od innych ludzi

Opublikowano

Tak ale powiedz czy też prawdy nie mówiłem każdy patrzy na ten temat z innej perspektywy . Pozdrawiam:D

Opublikowano

Po części masz rację, nie mówię że nie. Też szkoda tych ludzi, ale o " swoją dupę " też dbać trzeba. U nas nie jest też za kolorowo ( w kraju )

Opublikowano

Fanatyk ale wg mnie jak juz pisałem do Europy powinni przybywać biedni i potrzebujący

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.