Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera:ZombieMod+[Exp] [unikat paczka robiona przez rl'a i mnie]

Hosting:Prywatny na dedyku (spokojnie nie padnie trzyma się od 9mieś :))

GameTracker:Brak ale będzie jak serwer bd stał :)

Staż Serwera:Dopiero startuje  

Coś o sobie:Nazywam się Patryk mam 18lat lubię zajmować się serwerami  grać w piłke itd.

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?:ponieważ zakładam serva i szukam sieci porządnej takiej jak tej

Kontakt:GG:50082744   // Steam:Domestos

Sloty:32

Ps:jeżeli mogę dołączyć proszę odpisać tutaj na pw lub w poście lub gg/steam   Serwer wystartuje za tydzień w Sobotę ponieważ chce go  tak ogarnąć aby było 0bugów/crashy/błędów i tego typu problemy..

dodam również że reklama na cssetti będzie i to nie tania za 2zl lecz za 8zl/dzień  l i moja ekipa będzie wbijała na forum różne i spamowała na pw do graczy o tej sieci i serwerach dla reklamy :) więc też korzyści będziecie mieli  

Opublikowano

no wiadomo na początku może nikt nie grać ale wiecie panowie rozkręcić serwa nie jest łatwo to kwestia czasu ale postaram się jak najszybciej go rozkręcić gwarantuje że w ciągu 2-3tyg będzie grało po 10os+ bo reklamę drogą kupuje i z ekipa będziemy grali żeby nie było tak że ktoś wbije i wyjdzie zara bo nikogo nie będzie i będziemy reklamowac na forach we*dcs , pukawka itd 

Opublikowano

Ja jestem na nie.

W tych czasach rozkręcić serwer jest bardzo trudno i według mnie przyjęcie serwera, który jeszcze nie stoi byłby strzałem w kolano.

mylisz się przy dobrej reklamie i ekipie to jest kwestia czasu rok temu miałem tego zm i patrz filmik grało nie raz 32/32 tylko nie miałem czasu się nim zajmować i zrezygnowałem z niego a tera mam czas i dla tego na nowo się biorę za serwa 

pozdrawiam :_

Opublikowano

spokojnie rozkręci się nie ma opcji żeby w ciągu mieś się nie rozkręcił u mnie :) reklama będzie taka dobra już się umówiłem z kolegami od 15 do 3rana będziemy w 15 siedzieć na serwie i grali aby rozkręcić serwer +reklama na cssetti wykupiona będzie za 6zl/dzien    na wiaderkach itd i na forach będziemy reklamować sieć w czwartek :)  

dajcie tą szanse a nie pożałujecie :D

• Legenda
Opublikowano

Tym co napisałeś ze bedziecie wbijac na rozne fora i reklamowac sie zmieniles moja opinie na nie i stawka 8 na nowy serwer duzo nie da tym bardziej zm.

Na nie

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tym co napisałeś ze bedziecie wbijac na rozne fora i reklamowac sie zmieniles moja opinie na nie i stawka 8 na nowy serwer duzo nie da tym bardziej zm.

Na nie

Develpoer stawka za 8złoty +podkreślenie i kolor i to da na pewno coś :)  , a my będziemy tworzyli konta na forach i w dziale zareklamuj swój serwer będziemy reklamować

ZombieMody szybko się rozkręcają jak są unikatowe i maja czym przyciągać ludzi już miałem kiedyś serwa 32/32 tego moda i wiem :) więc proszę daj mi szanse  a tak jak napisała "Ola"  na początku zawsze są pustki a jak nie dam rady rozkręcić go to wywalicie mnie z sieci :) co wam szkodzi 

• Właściciel
Opublikowano

Ja jestem na nie.

W tych czasach rozkręcić serwer jest bardzo trudno i według mnie przyjęcie serwera, który jeszcze nie stoi byłby strzałem w kolano.

Głupoty gadasz, zobacz na cs:go moda, świeży serwer a cały dzień prawie full :)

Zombie MOD ciekawa opcja, jeżeli paczka będzie solidna wystarczy drobna reklama i przyciągnie graczy. 

Mógłbyś przedstawić w skrócie chociażby jak paczka będzie wyglądać? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak zaraz wszystko opisze nie ma problemu :)

@@Edit mój przyjaciel przygotował info na temat zm

Wers.4.0.8     odrazu mówię że nikt nie ma takiej paczki :x

I N F O R M A C J E

IP Serwera: xxxx 
Ilość Slotów: 32
Steam/NonSteam: Serwer obsługuje graczy z Steam i tych co go nie posiadają.
Serwer działa: 24/7

Opis Serwera.

Jest to serwer z gatunku Zombie Mod,na którym się Expi.
Celem serwera jest zabijanie Zombie będąc Człowiekiem,oraz celem Zombie jest zarażanie ludzi.
Serwer posiada Ranking,top zabójstw i efektywności gry oraz top expa.
Komendy na wyświetlenie Rankingów
/Rank
/Top15
/Top20 - Ranking Expa.

Serwer nie posiada Banku AP.

Dzięki czemu gra jest lepsza.
Na start gracz otrzymuje 5 AP.
Można przekazywać AP innemu graczowi za pomocą komendy ( /Daj nick ilość).

Kampienie.

Oczywiście na serwerze jest lasermine służą one do blokowania kamp aby zombie nie mogło się dostać do was,zbyt szybko
aby kupić lasermine potrzebne jest 8 AP.

Jak kupić lasermine?
za pomocą komendy /lm.

Jak położyć/użyć lasermine?
za pomocą komendy +setlaser.

Jak zdjąć lasermine?
za pomocą komendy +dellaser

Jak to zbindować te komendy?
Bind "klawisz" "Komenda" (w przypadku /lm to będzie Bind "klawisz" "say /lm")

Uwagi:
Nie wolno ściągać bitą lasermine przez zombie jest to przekładanie za to jest ban.

Bronie oraz EXP.

Na serwerze aby zdobyć lepszą broń trzeba wbijać poziomy aby wbijać poziomy trzeba grać jest 23 poziomów na początku jest łatwo lecz dalej trzeba się natrudzić,co jakiś okres poziomy są restartowane.
Zdobywać expa można na kilka sposobów:
-Zabijając zombie. (+5 expa w tym za potrójne zabicie +8)
-Zarażając ludzi. (+5 expa w tym za potrójne zarażenie +8)
-Ginąć Zombie. (+3 expa)

Tryby gry dostępne na serwerze:

- Zwykła infekcja - Jedna losowa osoba zamienia się na początku rundy w zombie ma HP zależne od ilości osób na serwerze,zombie tak zwany (Matką) posiada longjumpa.
- Multi infekcja - Kilku graczy zamienia się w zombie HP mają różnie zależnie od klasy zombie.
- Nemesis - Losowy gracz zamienia się w Nemka jego HP jest zależne od ilości graczy na serwerze,na nemku nie można kampić.Celem tego trybu jest zabicie nemesis zanim zabije wszystkich ludzi. (Zakaz używania Laser min na trybie)
- Plaga Suw vs Nemesis - 50% graczy zamienia się w Surwa kolejne 50% w nemka HP jest zależne od ilości graczy ale jest uwaga że każdy gracz ma inne HP. (Zakaz używania Laser min na trybie)
- Swarm - 50% graczy zamienia się w zombie kolejne 50% jest ludźmi celem jest zabicie zombie będąc człowiekiem oraz zabicie ludzi będąc zombie. (Zakaz używania Laser min na trybie)
- Surw vs Zombie - Jeden gracz zamienia się w surwa reszta w zombie celem trybu jest zabicie surwa będąc zombie bądź surw ma zabić wszystkie zombie,surw może kampić gdy na serwerze jest 9 zombie,Surw ma HP zależne od ilości graczy (Zombie) na serwerze. (Zakaz używania Laser min na trybie)

Klasy Człowieka/Zombie.

Ludzie:
- Skoczek (Grawitacja)
- Sprinter (Szybkość)
- Grubson (HP)
- Obrońca (Armor)
- X-men (Premum)

Oczywiście X-mena może tylko wybrać gracz z VIP-em.
VIP ma na start 150 Kamizelki Anty-infekcyjnej,dodatkowy skok oraz szybciej zdobywa AP,które może wykorzystać na przydatne rzeczy.

Zombie:
- Klasyczne zombie (Zbalansowane) Posiada 3500 HP + dodatkowe 100 HP za granie tą klasą.
- Szybkie zombie (Szybki Bieg) Posiada 1500 HP + Jest bardzo szybki.
- Skoczne Zombie (Dodatkowy Skok) Posiada 3000 HP + Podwójny skok
- Grube Zombie (Więcej HP) Posiada 4500 HP - Jest powolny za to ma dużą ilość HP.

Posiadając VIP-a zombie ma korzyść taką że posiada dodatkowy skok Nie sumuje się z skocznym zombie ,dodatkowe AP za infekcje oraz HP.

Sklep AP.
Każda frakcja Zombie/Człowiek ma inne rzeczy w sklepie.

Człowiek posiada takie rzeczy jak np:
- Kamizelka
- Bazooka
- Granaty
i wiele innych.

Zombie posiada takie rzeczy jak np:
- Antidotum
- Granat zarażający
- Bombę odrzucającą
i wiele innych.

Administracja 

Znają się na fachu więc strzeżcie się i grajcie zgodnie z celem moda,na serwerze zabronione są skrypty,jakiekolwiek wspomagające programy WH + AIM posiadanie takich rzeczy jest karane Banem Stałym.
Oczywiście administracja odpowie na wszystkie pytania związane z serwerem.

Ciekawostki odnośnie celów gry i serwera.

- Zaczynając grę najlepiej zaczynać jako zombie i zarażać ludzi.
- Każdy gracz ma prawo blokować swoją kampe i wpuszczać kogokolwiek chce.
- Za nie wykonywanie celów gry jako zombie czyli zwiedzanie mapy można zarobić bana od 5 minut do 30 a nawet więcej jeśli zaczniecie wyzywać admina nadającego bana.

Serdecznie zapraszamy na serwer.
Zachęcam do odwiedzania forum.
Opublikowano

Witam, jeżeli masz plan działania, chcesz rozkręcić serwer (licz się o dużymi kosztami reklamy) to nie mam nic przeciwko. Nie możemy przyjąć serwera, który nie istnieje więc na dzień dzisiejszy się nie wypowiadam, bo każdy może powiedzieć kilka słów na początku, a pozniej serwer stoi pusty ^_^

Bmkac spokojnie miałem serwa wiem jak to działa bez reklamy ani rusz chcesz mogę ci dać ss na ile jest opłacony serwer na 4mieś jeszcze i już hajs mam na hostingu na opłacenie kolejnych 4 a na cssetti już też mam trochę Pln :) możecie mi zaufać serwer się rozkręci szybciej niż myślisz :D 

Opublikowano

Jak zobaczę to uwierzę ^^ Stary jak serwer będzie gotowy w 100%, będzie gt to możemy dyskutować ^_^

serwer jest gotowy w 99% teraz  sprawdzam wszystko jak działa czy nie ma crashy po zmianę map lub w trakcie mapy i usuwam zbędne rzeczy

• Legenda
Opublikowano

Głupoty gadasz, zobacz na cs:go moda, świeży serwer a cały dzień prawie full :)

Zombie MOD ciekawa opcja, jeżeli paczka będzie solidna wystarczy drobna reklama i przyciągnie graczy. 

Mógłbyś przedstawić w skrócie chociażby jak paczka będzie wyglądać? 

Pamiętaj ze to jest zombiemod który ma bardzo duzo modeli i stawka 15+ na niwy serwer powinna być:)

Opublikowano

Pamiętaj ze to jest zombiemod który ma bardzo duzo modeli i stawka 15+ na niwy serwer powinna być :)

zombiemody szybko się rozkręcają miałem już tego moda zaufaj mi :)

Opublikowano

Jeżeli piszesz tak jak jest i ze niebawem uzbierasz na reklamę to nie widzę żadnego problemu. Sam wszedł bym czasem . 

już mamy pieniądze na reklame :) na pierwsze 2tyg i jesteśmy zabezpieczeni jak by nikt nie kupił vip'a czy coś mam odłożone 2stówy w szafie :)  Serdecznie zapraszam każdego gracza :)

a tak prawdopodobnie będzie wyglądała kosa na zm

http://i.imgur.com/ScUUosx.png

:D

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.