Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: hAPAZ

Nick oskarżonego: Administracja Katujemy.eu

IP lub SID oskarżonego: Nie znam

Przebieg: A więc tak piszę sobie tutaj z takiego powodu, iż jestem jak to mówią młodzi ludzie "masakrycznie" niezadowolony z tego co powstało z serwera.

Po pierwsze jest mi smutno, że pare miesięcy temu usunięty został serwer ONLYMIRAGE z niewiadomych przyczyn. Z tego co pamiętam to zmienione zostało jego ip a po zaledwie tygodniu było już po nim. To było dawno temu więc już się pogodziłem.

Po drugie: VIP. Rozumiem, że chcecie sobie w jakiś sposób "zarobić", lecz bez przesady... Wiecie jaką ogromną różnicę daje posiadania vipa? W tej chwili logując się na serwer widzę, że średnio 1/3 osób ma vipy, które dają takie wspaniałe bonusy jak znienawidzony przez 100% nievipów 110hp, wszystkie granaty, etc. co powoduje, że w rundzie pistoletowej praktycznie nie ma szans na ludzi z vipem, którzy biegają z pełnym zestawem granatów, kamizelką+hełmem, oraz tec9 czy 57. Polecam coś z tym zrobić.

Po trzecie: Działanie serwera ONLY DUST_2. Proponuje w jakiś sposób naprawić serwer. Co w nim jest nie tak? CHOKE. Szczerze to nie wiem co on oznacza, lecz wiem jedno, gdy jest wysoki jest źle. Do 10% jest nieodczuwalny, natomiast na serwerze wynosi on zazwyczaj około 50%. Czym się to przejawia? Bardzo częste lagi, lekkie "teleporty". Dzisiejszego dnia skakał nawet do 60% co odczuli wszyscy gracze, skarżąc się na czacie, płacząc przez mikrofon, wzywając admina. Nie wiem jak ale również polecam coś z tym zrobić.

P.S. To nie wina mojego łącza, wszyscy mają podobny choke.

Dowody: screen z dzisiejszej rozgrywki(spójrzcie na netgraph) http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=616510145 oraz opinia wielu użytkowników.

Elo

Edit: Dodam, iż na żadnym innym serwerze społeczności, na ktorych gram/grałem nie spotkałem sie z problemem takiego choke'u właśnie(zawsze był w okolicach 0%)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mirage został zbanowany przez valve (tak mi powiedziano) za te "kosy" czy "skiny".

Co do vipa naradzę się z rydzykiem, może coś zmienimy.

Chooke- nie wiem, co to jest, podejrzewam, że to jest podobne do "loss'a". Na serwerze utrzymuje się w granicach 10-15, wtedy nic się nie dzieje. Chooke rośnie=lagi

Edit: Wszedłem na serwer i chooke wahał się od 20 do 45.

Opublikowano

To Hapaz ja już raz z Rydzem rozmawiałem na temat VIP i powiedział mi że wszystko jest dobrze dostosowane .

Hapaz podeślę ci na pw link do posta w którym zapytałem się o obniżenie hp itd... przy vipie

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja jako aktywny gracz mogę stwierdzić że wszystko jest dobrze dostosowane na maszynke do robienia pieniędzy(choć wiem, że zysk z vipów raczej jest marny). Szkoda, że administracja nie zwróci uwagę, że ich vipy zniechęcają do gry na ich serwerze wiele ludzi. Tak pozatym to chyba widziałem kiedyś na forum, że serwer ten to czysty dust2 a ja tu widze bonusy jak na codmodzie.

Opublikowano

Hapaz ale w sprawy cs go nie wtracaj cs 1.6. Ale wg mnie vipom powinno być obniżone hp o 5 pkt .To tyle co ode mnie na ten temat.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

• Właściciel
Opublikowano

Jeżeli chcecie obniżyć VIP'a na serwerze, proszę zgłosić propozycje w dziale z serwerem a najlepiej od razu dać ankietę z głosowaniem na temat nowego vip'a.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Rozpatrzone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.