Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzymaj się nie zapomnę wspólnych chwil na serwie szkoda ze nas zostawiasz. 

Od Danio ! 

Wiem ze bywało z nami różnie i mam teraz nawet bana mówi się trudno lecz dobrze ze mam tą opcję porozumieć się z tobą przez siostre. Żegnaj mordeczko i chciałbym ci podziękować ja sam za wszystkie wspólne chwile byłeś nieźle pozytywnie pierdolnięty i za to cię uwielbiałem zrobiłeś dla sieci ogrom pracy i jestem ci za to wdzięczny bo między innymi to ty trzymałeś większość tego co zapoczątkowałem !! 

Opublikowano

Normalnie to bym ten temat wywalił do kosza :D Ale już nie będę nikogo zatrzymywał na siłę, mam tylko nadzieję, że jednak któregoś dnia wrócisz do nas. Dzięki za wszystko i wszystkie miło spędzone chwile Puszysty Misiu :D Mizianie za uszkiem masz zaklepane xD 

• Właściciel
Opublikowano

Daje Ci kilka dni i okres minie :D

Trzymaj się i do zobaczenia  ^_^

Opublikowano

Radio... odnoszę wrażenie że coś Ci się kurcze rozregulowało... :D Nie pitol, tylko graj. 

Ps. jeżeli na prawdę odchodzisz, to to zobaczenia za tydzień :**  (I gdzie kurcze te moje nowe słuchawki...  przez stare mam garba jak kwazimodo :D) 

Opublikowano

Ale jesteś głupi Miś ;c

Zostań, nie słuchaj się kobiet w niektórych rzeczach! ;D

Ogarnij szybko wszystko i wracaj, bo chce czytać Twoje gazetki! ;c bo teraz nie ma kto ich pisać :(

Ale z fartem mordo :*