Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć żeby temat nie został zamknięty przez moderatora jak poprzedni. Dla mnie sprawa nie została wyjaśniona i chciałbym podyskutować na ten temat lecz moderator uniemożliwił mi to...

Dlaczego plugin był na serwerze nie potrzebny? Nie potrzebny może był dla moderatora który zamknął post. W niczym ten plugin nie przeszkadzał w grze poza tym ze ci pisało na ekranie ile masz zabitych osób i jaki stopień (staż masz na serwerze) wiec myślę że zdanie typu plugin zbędny na serwerze nie jest rozwiązaniem mojego pytania... równie dobrze można usunąć rs bo ja np uznam ze jest zbędny. LUDZIE czy wy liczycie się z graczami serwera w tym m.in ze mna?

Czy administracja jest tylko po to by pilnować serwera i płacić składkę. .. myślałem że ten temat był przerabiane ale jak widzę nie do końca. Jak ktoś wchodzi na serwer raz na jakiś czas to być może dla niego w.w plugin jest zbędny a dla kogoś kto siedzi na serwie codziennie plugin urozmaica troszkę grę. .. jak wiadomo nie możemy zbyt wielu zmian wprowadzić bo to klasyk.... wiec może by tak jednak dać choć do końca miesiące te ln plugin?

Opublikowano

Ale to nie są rangi cs go. W czym shaqu np Tobie przeszkadzają te rangi?

Prosiłbym o jakieś argumenty

• Właściciel
Opublikowano

Wypowiem się dlaczego jestem na nie i czemu je usunąłem

- Rangi są wyświetlane na hudzie przez co jest nieco mniej fps

- W poprzednim temacie kilka osób pisało, że bynajmniej jak topki nie wbiją będą miały co robić i nabijać rangi jednak tutaj jest - ponieważ przy resecie ranku, który robimy co miesiąc resetować się będą także rangi, ewentualnie można byłoby spróbować zrobić rangi na zapis nvault bądź mysql aby pozostały po resecie.

Aktualnie serwer leci jak burza, niemal non stop jest 31/32 w weekend w godzinach 3-5 rano serwer był 31/32 także powiem szczerze, że nie chciałbym tego stracić a rangi tak jak wspomniałem wyżej są wyświetlane na hudzie i niektóre osobą mogą się tym irytować. 

Zapewne kilka osób napisze na cs:go mod czy cod też są informacje na hudzie, jednak nie ukrywajmy na takie mody wchodzą ludzie żeby pograć, na serwery typu nasz ONLY DD2 są ludzie, którzy wchodzą pograć a także Ci którzy mają porządnego skilla i oczekują klasyka. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Temat do zamkniecia. Kazda propozycja zlozona przez graczy jest ingnorowana przez administracje z 2 powodow. 

1. Nie podoba sie to administracji

2. Serwer to KLASYK.

3. Mozna smialo usunac dzial propozycje w kategori dd2. 

DO ZAMKNIECIA.

• Właściciel
Opublikowano

// Otwieram

To nie jest tak, że nam się coś nie podoba i tego nie wgrywamy. Większość adminów nie ma pojęcia o konfiguracji serwerów amx i zawartości cstrike, wszyscy myślą że na serwer można wrzucić dosłownie wszystkie pluginy z amxx.pl a tak nie jest, czasami wystarczy jeden plugin i serwer traci strasznie na uroku fps. Jeżeli zrobię rangi na zapis nvault i przeniosę informacje o randze do say (Colorchat dodam) wtedy te fpsy już nie będą grały takiej roli. :)

• Właściciel
Opublikowano

Patrz na to z drugiej strony, nikt Ci nie wbije max rangi w ciągu miesiąca a jeżeli ktoś będzie blisko do ostatniej rangi a tu reset? ja bym się zdenerwował. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobra no to niema co gdybac narazie sa i tak usuniete a ty Dudnes w wolnej chwili jak bedziesz mial czas pobaw sie zeby bylo dobrze i wtedy dodaj.

Tak jak mowisz co miesieczny reset rang bylby totalnie bez sensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.