Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: NoFe4R
Nick podejrzanego: xFarZa
Rodzaj cheata: wh
Data/Mapa: Westwood - Office
Serwer (mod): cod mod
IP/SteamID podejrzanego: na razie nie posiadam ;f
Dowody: 
http://hltv.1shot1kill.eu/srv23049/HLTV-1411221926-de_westwood.dem.zip <-- Demko z westwooda

http://hltv.1shot1kill.eu/srv23049/HLTV-1411221717-cs_office.dem.zip <--- Demko z office

Opis co po niektórych zdarzeń ;]

12:55 szedł za typkiem jakby wiedział gdzie ten idzie, celownik na model przez sciane, nie oglądał się na boki czy gdzieś nie przy kampił tylko ciągle za nim idzie..
15:45 - wiedział że koleś tam stoi z awp i już celownikiem na niego wychylając się i strzelając..
16:15 - znów celownikiem na model przez ściane, zabijając jednego, również jechał celownikiem przez domek na model, zabijając drugiego tak samo.
17:20 - Kompletnie spalona akcja, nie wiedział że tam typ siedzi, bo troche tam już przykampił, nie widział jak przechodził a w tamte miejsce rzucił rakietką.. w drugim oknie też wiedział że siedzi typ, nie ?..

17:50 - od tej akcji się zaczyna, tutaj widać perfidne wh, i nikt nie zaprzeczy, celownikiem w model gracza, jeszcze nie wychylił się już strzelił, na tej akcji widać 100% wh..

18:27 - w zwolnionym tempie widać również celownik na model przez ściane, poczym podskoczył i zaczął w typa strzelać

18:47 - znów widzimy celownik na model przez ścianke, po czym kucając lekko się wychylił i strzelał w typa

19:07 - tu również widać jak się paczy na typa przez ściane, jednak ktoś innych go zabija (tego typa)

19:18 - nie wiedząc że tam typ przejdzie, chciał już rakietke puścić, puścił ale mu nie pykło ;d

19:28 - przez napis i tą tabelke hotel skanował typka, nie wiedząc że tam przecież jest kolo..

19:40 - tu tak samo.. celownik na typa który dopiero co wyszedł, skąd wiedział że typol tamtędy wyjdzie? czekał na niego..

20:45 - tu troche też widać, że na model przez ścianke.

I niech mi nikt kitów nie wciska że miał farta lub wie gdzie kto ma jaką kampe lub coś w tym stylu..

To była mapka westwood

prędzej była mapka office bodajże o 17 i również tam cisnął jak szewc.. aż mi się rozpisywać za bardzo nie chce, po za tym ktoś chyba ddosował hltv bo takie klatki że pokaz slajdów. ale po westwoodzie można chyba wyciągnąć wnioski..

Sorry FarZa ale nie lubie odpałów, tym bardziej odpalonych administratorów, którzy myślą że jak będą mieć prawa większe od gracza mają immunitet i nikt nie będzie się spodziewał po nim wh.. Tak samo było z exe.

Opublikowano

12:55 - widział tego gracza wcześniej

15:45 - tutaj nic nie widze, celownik nie był na modelu. zwykły przypadek

16:15 - widział obydwóch graczy (przypatrz się dokładnie..)

17:20 - b+, spalone

17:50 - b+, spalone

18:27 - tutaj troche dziwna akcja, celownikiem przez chwile podaza w strone modelu / b+

18:47 - zwykła, randomowa akcja

19:07 - tutaj nic nie widze..

19:28 - również czysto.. zwykła akcja -.-

19:40 - ta akcja czysta, bardziej zainteresowała mnie akcja sprzed kilka sekund gdy zabijał gracza z dachu ale sadze ze to fart zwykly

20:45 - tutaj też nic nie widze...

Demko rozpisane na siłe albo mi sie wydaje. :)

Większość czysta ale po akcjach 17:20 ; 17:50 ; 18:27 można stwierdzić, że grał na wspomagaczach.

Poczekajmy na opinie innych ubteam. Ja jeszcze raz ide dokładnie przeanalizować te akcje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.