Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Imię : Mariusz

Staż na forum : Od początku istnienia sieci, beż żadnego odejścia, przerwy etc. 

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Na początku mojej kariery tutaj większość swojego czasu spędzałem właśnie tutaj na Katujemy, ale w ostatnim czasie(około 2 miesięcy) zacząłem zaniedbywać swoje obowiązki jako moderatora. Wiem i rozumiem to, że należała mi się degradacja. W ostatnim czasie zacząłem znowu więcej siedzieć na forum, znowu się tym zajarałem, dlatego chciałbym abyście dali mi tą drugą szansę i przepraszam "WAS" wszystkich za to, że zaniedbałem to co było dla mnie tyle wart i tyle czasu budowane. 

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 10/10 chociaż drobna pomyłka może się zdarzyć, ale staram się tego unikać. 

Dlaczego ty? : Dlatego, ponieważ prawie od początku istnienia Sieci byłem moderatorem, aż do czasu ostatnich wydarzeń, ale teraz znowu się zacząłem jarać Siecią, że to już tyle czasu minęło, tyle spędzonych chwil z "WAMI", tyle godzin spędzonych.Znam się na tym oraz wiem jak się zachować w danej sytuacji. Nie jestem wybuchowy, a wręcz przeciwnie, jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, miłym, sympatycznym, otwartym na nowe znajomości.

Znajomość IPB [0/10] : 8/10

Zapoznałeś się z regulaminami?: Oczywiście

Zapoznałeś się z wymaganiami?: Tak, wszystkie spełniam 

Akceptujesz składkę [TAK/NIE]: TAK, oraz chciałbym dodać, że jeżeli moje podanie zostanie przyjęte, to po świętach zapłacę również, za zaległe 2 miesiące(Listopad i Grudzień), chociaż w grudniu za długo nie byłem tym moderatorem. 

Jeżeli moje podanie zastanie odrzucone, to i tak zapłacę Dudnesowi ze te 2 miesiące, bo nie Chcę aby mnie postrzegano jako "Mam już moderatora, to nie muszę zapłacić". 

Piszcie swoje wypowiedzi pozytywne jak i te negatywne. Pozdrawiam i czekam na werdykt. 

/////////////////Edit

Z aktywnością chodziło mi raczej o to, że więcej siedzę na forum, bo jako zwykły użytkownik za wiele nie mogę. Co do zdania  o pieniądzach napisałem, że nawet jak nie zostanę przyjęty to zapłacę. Nie ma tutaj żadnej manipulacji. 

Opublikowano

Jakoś specjalnie nic do Ciebie nie mam i mogę się mylić, ale uważam, że zbyt mało robiłeś wcześniej, zważając na rangi, które posiadałeś. Aktywność może i jest, ale na pewno nie widać jej w wypowiedziach itp. Poza tym, jeśli widzę rangę zasłużony i podanie na jakąkolwiek rangę, to niestety mnie odpycha od "tak".

Jestem na nie. 

• Właściciel
Opublikowano

Pojawiają się jeszcze negatywny opinie w twoim kierunku więc musisz jeszcze trochę popracować i wtedy złożyć podanie.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.