Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

15_logoswieta.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie, miło mi jest składać Wam życzenia po raz drugi bo to już drugie święta obchodzone razem!

Wszystko co najlepsze w nowym roku, szczęścia, miłości, pomyślności w imieniu Administracji Katujemy.eu

Z tej oto też okazji planujemy rozdawać wam drobne prezenty jak i ogłosić nowe promocje w sklepie na zakup usług.

Każdy z Was może otrzymać darmowe 10zł do swojego portfela w sklepie! wystarczy podać w tym temacie ID swojego konta w sklepie oraz

odwzajemnić się drobnymi życzeniami na święta :)

Dodatkowo zmieniamy cenę!

VIP na 350 dni, który aktualnie kosztuje 50zł na 30zł!

Promocja będzie trwała do 26 grudnia!

Pozdrawiam Dudnes

• Lubię to! 11
  • Legenda
Opublikowano

Mi również bardzo miło, że to już drugie święta które spędzamy razem. Wszystkim życzę wesołych świąt i katowania dalej!

martini ( ID: 67 ) 

I dodatkowo w poprzednim sklepie miałem 25zł, a teraz nie mogę znaleźć poprzedniego tematu i piszę tutaj. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jestem z wami prawie rok, jesteście najlepszą siecią!

Przede wszystkim pragnę wam życzyć zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.

Udanego sylwestra :D

Adidasek ( ID: 6 )

• Lubię to! 5
Opublikowano

Aż uśmiech sam się pojawia na twarzy, gdy to czytam :) Miło mi jest obchodzić 2 święta razem, życzę wszystkim katom spokojnych, wesołych, szczęśliwych świąt i pomyślności w nowym roku oraz samych hs'ów na naszych serwerach :)

STALK3R ( ID: 45 )

• Lubię to! 5
Opublikowano

Ja mogę jedynie życzyć wesołych i spokojnych świąt oraz udanego sylwestra ( ͡° ͜ʖ ͡°) całej społeczności katów i sobie, by te święta nie były jedynymi wśród was :wub:

JEAN CLAUDE VAC BAN ( ID: 69 )

• Lubię to! 5
Opublikowano

ID (8)

Miło mi jest spędzać już 2 raz te swięta :) Życzę wszystkim wszystkiego naj najlepszego dużo zdrowia szczęścia , wielu hs'ów na serwach , spokoju gdy ktoś was dednie i abyście spędzeili te święta z rodziną :>

• Lubię to! 4
Opublikowano

Szczerze powiem, że ten serwer nigdy nie opuści mojego serca :P Aby serwer przetrwał do następnej wersji Cs lub nawet dalej. Życzę wam dużo szczęścia, hajsu i aby  wam się dobrze wiodło w nowym roku :D

CwaniaK (22)

• Lubię to! 6
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego drogie katy ! :D Niech te święta będą wyjątkowe, spędzone w miłej rodzinnej atmosferze :) Życzę wam również udanej i (nie) zapomnianej imprezy sylwestrowej :D Co byście tam chcieli i co bym mógł wam tam życzyć niech się spełni ! Pozdro ! :D

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jestem z wami dość krotko ale muszę przyznać, że jest tutaj naprawdę miło i przyjemnie! =)

A na zbliżające się Święta pragnę wam złożyć życzenia przeżywania Bożego Narodzenia w zdrowiu, radości i ciepłej rodzinnej atmosferze. :)

ID: 9 :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

No moje pierwsze swieta, lecz bardzo sie ciesze ze was mam czubki !!! :* . Wesolych i spokojnych swiat !! Anonymous. (id: 16)

Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wesołych Świąt Katy, abyście te Święta spędzili w radosnym i ciepłym rodzinnym gronie a w Sylwestra bawili się wystrzałowo. :D 

Opublikowano

Wesołych Świąt i szczęsliwego nowego roku. Spelnienia marzen ananaski . Spedzenia wolnego czasu z rodzina przy stole i wspominanie . Jestescie najlepsza ekipa na swiecie! Kocham was :*

• Lubię to! 3
Opublikowano

Ale pędzi ten czas.. :c Wesołych Świąt i spełnienia postanowień noworocznych wszystkim katom życzę  :santa5:

ID: 12

• Lubię to! 3
Opublikowano

wesolych, spokojnych swiat... abyscie spedzili ten cudowny czas z bliskimi, a nie przed komputerem! :)

ID: 73 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Zdrowych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia ! Aby tegoroczne święta były wyjątkowymi dniami w roku, aby odciągnęły Was od szarej codzienności i pozwoliły na odrobinę zadumy nad własnym życiem , miło spędzonego czasu z najbliższymi przy wigilijnym stole .

id 19

• Lubię to! 3
Opublikowano

Wesołych świąt Katy!! :D Niech spełnią się wasze wszystkie marzenia, (otwieranie w tabeli na serwie) :D żeby już nikt nie rzucił wam flesza prosto na "twarz" 

A tak serio :D Smacznych potraw, mile spędzonego czasu w gronie rodziny, dużo zdrowia i wypoczynku :D 

A id do sklepu to ....41 

Pozdro, Han : D

• Lubię to! 3
Opublikowano

W tym cudownym świąteczno-sylwestrowym okresie życzę wam odprężających meczy, pingu zero, mnóstwa fragów, smacznego karpia, aberracji monochromatycznej, wódkowego sylwestra i żeby nikt was nie złapał na aimie :)

wesolychswiat.jpg

Czekoladka ( ID: 74 )

• Lubię to! 4
Opublikowano

Wesołych świąt, miłej atmosfery w domu , spełnienia wszystkich marzeń oraz miłej gry na naszych serwerach. A także dobrego sylwestra :D

Biały ( ID: 77 )

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.