Ojciec Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Imię: JarosławWiek : 28l.Staż na forum: W sumie to za niedługo jakoś minie ten miesiąc.Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Tyle to co dotychczas, około 5 godzin dziennie. Wiadomo, że zdarzą się sytuacje, w których ta aktywność będzie mniejsza bądź większa w zależności od materiału w pracy, bądź od dziecka, któremu czasem muszę poświęcić trochę więcej czasu.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 10/10Dlaczego ty?: Jestem osobą, której bardzo zależy na rozwoju sieci. Staram się robić wszystko aby sieć zmierzała we właściwym kierunku. Na pewno mam pewne wady, nad którymi pracuję ale nikt nie jest idealny. Staram się dbać o atmosferę na forum, pomagać w miarę możliwości administratorom.Znajomość IPB [0/10] : 8/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 19, 2014 Owner Share Posted November 19, 2014 Na awans jak najbardziej zasługujesz, jestem na tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Jestem na TAK Jesteś ogarnięty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Jestem na Tak :) Mily i spokojny czlowiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati_gdy Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Na tak: Jesteś ogarnięty, aktywny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 19, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 19, 2014 Na tak. To jest dobry człowiek, sporo czasu poświęca. Nada się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 19, 2014 Owner Share Posted November 19, 2014 Podanie przyjęte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 19, 2014 Owner Share Posted November 19, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts