Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .

Mam na imie Adam, mam 16 lat . Wywodzę się z Mazowsza, okolic Wawy. Jak wszyscy wiemy zbliżają się Święta , dlatego wszystkich życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku !! ( A no i.. szalonego sylwka :D ) Interesuje się grafiką- już jakiś rok w gimpie,photoshopie, sportami- Piłka nożna,koszykówka,biegi,siata, informatyka,gry komputerowe- staż w cs będzie już 7 lat ( Tak wiem miałem 9 lat gdy w to grałem :p. ) dziewczyny- Nadal szukam, ale mam jedną na celowniku :D ale jakby w takich sprawach to pisać ( . ) (  . ) Tylko dziewczyny ! :D

Jestem zabawny ,często lubię sobie pożartować z innymi :p Taki chodzący śmieszek.. Król HS <3 XD.

Byłem na kilku innych forach, znam się na Amx, IPB i troche na Mybb. Ale wg najlepsze jest iPB <33 Co prawda Mybb też jest zawaliste i ma parwie to samo co IPB ale , ipb ma troszkę więcej rzeczy :>

Pozdrawiam i myślę ,że zostane z wami na dłużej <33

• Właściciel
Opublikowano

Cześć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.