Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick oskarżyciela: Mateo [t]
Nick oskarżonego: BlondAss 
Przebieg sytuacji:Wbijam na serwer :) i napisałem nie do admina tylko na publiczny " moja dziewczyna chce się ruchać a mi się chce grać w csa" a on napisał "zaraz dostaniesz " bana a ja mówię za co ? A on za gówno i po chwilę leci ban. To jest skandal żeby admin za byle co dawał bany na 3 godziny ! Każdy na serwie pisze i przeklina i za to bany nie dostają. Chyba jest jakaś granica ? Może admin to prawiczek i zazdrości ?  
Dowody: mój ban w amxbans, a tu demko http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1411192046-de_dust2.dem.zip nie będe rozpisywał demka bo w 1-2 minucie demka wszystko widać ładnie :)

Opublikowano

Okej ale za takie coś jest ostrzeżenie albo kick a nie ban na 3 godziny :) dałeś mi z automatu bana na 3 godziny bez ostrzeżenia, używanie wulgaryzmów na serwerze można używać wulgaryzmów w umiarkowanym stopniu tym bardziej, że jestem osobą pełnoletnią ( nie pisałem co chwile 'kurwa" itp tylko za jedno zdanie ban). Czy komuś z kobiet jakie były na serwerze nie odpowiadało i ktoś ci spamował na u@ ? Na serwerze nie było żadnych kobiet wcześniej była Karolcia ale sobie poszła. 

Opublikowano

Są pewne granice, których się nie przekracza. A skoro jesteś pełnoletni i uważasz za stosowne chwalić się tym, że Twoja dziewczyna chce z Tobą współżyć, a Ty w tym czasie grasz w gry komputerowe, to naprawdę jest z Tobą coś nie tak.

Opublikowano

Ojciec napisałem temat a Ty wyskakujesz mi, że ze mną jest nie tak bo nie chciałem uprawiać seks z laską co chcę się bzykać 3 razy dziennie. Macie rozpatrzyć skargę na admina a nie robić jakieś domysły kim jestem w życiu prywatnym. Jeżeli dostałem bana bez ostrzeżenia to proszę zbanować wszystkich graczy co piszą wulgaryzmy. Admin powinienem dać kicka mi lub mnie ostrzec o zachowaniu a nie dawać bana na 3 godziny. 15 latek myśli że jest królem na serwie.

Opublikowano

Ale jest coś takiego jak regulamin i Taryfikator banów :) Admin powinienem najpierw upomnieć gracza, że słowa mu się nie podoba następnie go zbanować. Ja dostałem jak widać na demku bana z automatu. Ty napisałeś zaraz dostaniesz bana, ja się zapytałem za co, ty mi nie odpowiedziałeś. Przez przypadek dałeś kicka innej osobie a potem dałeś mi bana aż na 3 godziny za jedno zdanie. Obojętnie co bym napisał to powinienem dostać ostrzeżenie a nie ban. To się nazywa nadużycie praw admina. Proszę żeby skargę rozpatrzył nie zwykły moderator ale head admin bądź właściciel forum.

Opublikowano

Ojciec napisałem temat a Ty wyskakujesz mi, że ze mną jest nie tak bo nie chciałem uprawiać seks z laską co chcę się bzykać 3 razy dziennie. Macie rozpatrzyć skargę na admina a nie robić jakieś domysły kim jestem w życiu prywatnym. Jeżeli dostałem bana bez ostrzeżenia to proszę zbanować wszystkich graczy co piszą wulgaryzmy. Admin powinienem dać kicka mi lub mnie ostrzec o zachowaniu a nie dawać bana na 3 godziny. 15 latek myśli że jest królem na serwie.

Owszem napisałem, że jest z Tobą coś nie tak, ale nie z powodu, że nie chcesz współżyć z dziewczyną tylko dlatego, że się tym publicznie chwalisz, co dla mnie jest jakąś abstrakcją i nigdy w życiu nie wpadłbym na pomysł aby się tym chwalić. Skoro uważasz, że Counter to odpowiednie miejsce do poruszania takich kwestii to serdecznie współczuję.

Opublikowano

Owszem napisałem, że jest z Tobą coś nie tak, ale nie z powodu, że nie chcesz współżyć z dziewczyną tylko dlatego, że się tym publicznie chwalisz, co dla mnie jest jakąś abstrakcją i nigdy w życiu nie wpadłbym na pomysł aby się tym chwalić. Skoro uważasz, że Counter to odpowiednie miejsce do poruszania takich kwestii to serdecznie współczuję.

a co to ma do tematu ? jest gdzieś w regulaminie napisane, że nie można się chwalić ?  Może zobaczycie demko i spytacie się np innych graczy jak zachowuję sie admin na serwerze ? Dobry przykład podał Wh ?

• Właściciel
Opublikowano

Czas bana zbyt długi, powinno być ostrzeżenie a następnie ban 5min góra 1H bez przesady :) oczywiście daje ub. Jeżeli chodzi o Admina - upomnienie, następnym razem daj krótszego bana lub nawet kicka. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.