Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: $LoL$

Nick admina banującego: NoFe4r
Data/Mapa: 18.11.2014, de_dust
IP/SteamID: 
95.178.96.14
Serwer (mod): cod
Opis sytuacji: Byłem ja i jakieś noobki na de_dust miałem exekucje brajana, ogarniam trochę awp więc se postrzelałem. Grałem bardzo podejrzanie, miałem takie skany że dużo osób pomyślało by że mam wh lub ktoś mi daje info więc rozumiem decyzje adma. Niektórzy na serwie mnie już poznali i wiedzą że "potrafię" grać, 18 złotych w błoto też bym nie wydawał i nie udzielał się tak na forum. Mam tylko nadzieję że po rozpisce demka ubteam uzna że byłem czysty, jeśli odwrotnie no cóż, pożegnam się z wami ;).
Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1539895371'
[AMXBans] Your IP: '95.178.9
Opublikowano

1. 1 akcja, 0.30:00 stoisz w przejściu "tunelem" i celownikiem mierzysz z awp koło ściany w prawo, ledwo typ się wychylił, ty go już zabiłeś, skąd taka szybka reakcja ?

2. 1:54:40 - w tunelu strzelałeś se z awp, wszystko ładnie pięknie, później strzeliłeś prosto w gracza LBP, centralnie jakbyś wiedział że tam jest i prosto w niego strzelił, dziwne bo ani się nie wychylił ani nic, skąd info że tam był?

3. 4:02:73 - tu też ostry skan, aż wierzyć się nie chce że byś trafił na " czysto " , sekunde potem również próbowałeś zeskanować, tym razem nie skutecznie

4. 4:20:00 - widać jak trafiłeś gracza bez celownika, ciekawe, czyżby dograny celownik w awp który jest nielegalny?

5. 8:35:00 - widać jak centralnie leciałeś w kolesia, skąd wiedziałeś że tak był ?

+ Dziwie się gdzie się demko z twoich pierwszych 9 frag... hltv chyba zaspało.

Ogólnie oglądając te demko, jest widać jak zza ściany trzymasz już celownik na graczu, a wybiegając strzelasz prosto w niego.. (pierwsze rundy z ak, i z awp kolejne)

Według mnie jesteś spalony, nie wiem co na to UBTeam, niech demko sami sprawdzą, lecz dziwi mnie jedno gdzie jest nagranie z 1 rundy...

Przyjrzałem się tobie i na każdej mapie grasz z ciekawym infem.. gracze skarżą się na Ciebie, dla mnie też jesteś odpalony, sam w sumie piszesz w ten sposób przyznając się do tego..

http://hltv.1shot1kill.eu/srv23049/HLTV-1411191909-de_dust.dem.zip

Opublikowano

piszę tak bo mnie bawi ich płacz. Cóż taki mam niestety styl gry, zmieniać go nie będę. Jakbym mógł udowodnić w inny sposób że nie czitowałem spróbowałbym udowodnić.

1. Skoro stamtąd wychodzą to tam celowałem chyba proste, a tego gościa zauważyłem jeszcze przed schowaniem się za tą ścianą.

2.  Jak zabił LBP tego gościa head shotem to raczej zauważyłem skąd strzelał, słychać też było...

3. nie wiem o którego skana ci chodziło

4. spokojnie skupiałem celownik, w dodatku się zablokował. Nie muszę z takiej odległości używać celownika optycznego

5. lol, wbiłem na b gościu tam był to od razu że wh? jakbym zeszedł na dół do tunelu on by tam był też byś napisał skąd wiedziałem...

Opublikowano

No cóż. Ta sytuacja zmusiła mnie do ponownego pobrania Countera, co nie ucieszyło mnie za bardzo. Przede wszystkim zwracałem uwagę na zachowanie podejrzanego, jego refleks, sposób poruszania się. Biorąc pod uwagę te wszystkie kwestię, według mnie gracz używał wspomagaczy.

Zbyt dużo wie, za dużo widzi, niesamowity refleks. To się rzadko zdarza osobom, które profesjonalnie grają - a tutaj mamy spotkanie z takim zjawiskiem na zwykłym serwerze. Sorry, nie wierzę.

Opublikowano

Faktycznie, zmyliła mnie ta mapa, mimo tego, że to zwykły dust.

Tak czy inaczej, podtrzymuję swoją opinię. Nie wierzę w nieziemskie umiejętności Panów na nonsteamie.

Opublikowano

farcił? Ojciec nie porównuj dd2 do cod moda, na ffa prawie nigdy nie grałem od 2010 roku gram na codzie głównie komandosem i snajperem. W dodatku na codach trudno spotkać dobrego przeciwnika a ci akurat byli słabi. Miałem 3x ssy były czyste, no cóż widocznie jestem bardzo dobrym graczem.

Opublikowano

Eh no to fajnie, 18 zł poszło się walić skoro 2 ubteam myśli że czitowałem. Czemu jest nie możliwe żebym grał jak nie którzy profesjonaliści ?

A mogę jeszcze jakoś udowodnić że nie czitowałem? 

Opublikowano

Eh no to fajnie, 18 zł poszło się walić skoro 2 ubteam myśli że czitowałem. Czemu jest nie możliwe żebym grał jak nie którzy profesjonaliści ?

A mogę jeszcze jakoś udowodnić że nie czitowałem? 

Bo niektórzy profesjonaliści na taki refleks jaki Ty posiadasz pracowali kilka do kilkunastu lat na DM'ach, a Ty go wyrobiłeś na COD MOD'ach. Większej głupoty nie słyszałem.

Opublikowano

Lubię szybką grę, a nie chodzić jak muchy smole z awp na ffa. Jakbyś grał tyle co ja na cod modach 45k lvl to byś też ogarniał może. A po za tym na demku nie widać żebym miał auto aima czy coś po prostu mam dobry refleks. Jaki jest czit na refleks?

Opublikowano

Lubię szybką grę, a nie chodzić jak muchy smole z awp na ffa. Jakbyś grał tyle co ja na cod modach 45k lvl to byś też ogarniał może. A po za tym na demku nie widać żebym miał auto aima czy coś po prostu mam dobry refleks. Jaki jest czit na refleks?

Wystarczy, że posiadasz wallhacka i Twój refleks jest już nie z tej ziemi. Jesteś przygotowany na to, że rywal wyskoczy z danej strony i to sprawia, że jesteś bardzo szybki.

Opublikowano

Skoro masz taki staż to czemusz to nie pomyślałeś o steam ? na nsie wszystko wolno, a ss nic nie dadzą i tak, można mieć anty ss gdzie admin robi Ci ss a w folderze masz czyste bez wh.

Opublikowano

po co mam wydawać 20 złoty na cos z czego bym nie korzystał. Na team tez mozna czitowac chyba. Wydaje sie ze niestety nie mam jak sie wybronic przed takimi postami skoro wszyscy w tym temacie mysla ze czituje. Mam nadzieje ze tylko mnie taki pech spotkal. Jeszcze jakby sie mogl jakis h@ wypowiedzieć na temat dema. Jesli powie ze czitowalem to juz nie mam co walczyć o ub.

Opublikowano

Nie, nie chodzi mi o to. Widać dla powyższego Gracza naprawdę zależy na dalszej rozgrywce w tej sieci. Dlatego wychodzę z propozycją aby pozwolić mu na dalszą grę u nas.

Wszystkim tym, którzy się odpalili, ale jednak chcą dalej u nas grać i używać wspomagaczy będziemy dawali drugą szansę? Fuckin logic.

Opublikowano

BlondAss, ale jeśli nie czitowałem, a tak dobrze gram to po co mi to ub jak od razu znowu dostane bana za "czity" niby bo będę tak samo grał. Po co miałbym kupić premke i vipa kilka dni temu żeby ryzykować czitowaniem przy admach? Bogaty też nie jestem, a czitowaniem psuł bym sobie fun z gry. Do czego by mi było to czitowanie? Chyba tylko żeby kogoś wkurwić, a po co mam wkurwiać jakichś noobków...

Opublikowano

Nie wiem co tym myslec ale jak dla mnie ojciec ma racje bo jesli typek uzywa anty ss najprawdopodobniej to i tak wpadnie bo sa spalone demka krore mozemy sprawdzic.Ja moge dac mu druga szanse bo lubie ludzi ktorzy walcza o swoje i ja sam wiem jak to jest ze nie czitujesz ale i tak cie zbanuja za wh ja tak mialem na jednej sieci ale mialem wtedy beke z ludzi

Opublikowano

A, jakbym dostał ub, kupił steama ale grał dalej z tym moim skillem bo nie będę specjalnie grał jak ciota żeby nie dostać bana, to już dalibyście mi spokój? Można na steam anty-ss też?

Opublikowano

Mozna mozna ale jak kupisz steam napewno admini na biora wiec pewnosci siebie i na ciebie juz nie beda tak przygladac sie i musisz jeszcze ub dostac :P

Opublikowano

Jest dużo podejrzanych sytuacji ale czemu np. 

7:35 nie zauważyłem że gościa jest za mną?

Albo tam była sytuacja że zeskanowałem skrzynki zabiłem kogoś potem znowu i nie zabiłem.

Mówicie że wychodzę i od razu wiem że gościu wychodzi, to się nazywa przewidywalność, np. 

6:35 celowałem od razu tam bo przewidywałem że zaraz ktoś tam wyjdzie, jakby ktoś wyszedł to od razu byście mówili że wh, bo gościu nawet nie wyskoczył a ja już tam mierzyłem.

I nie jestem idiotą, który by szalał tak z czitami przy admach mimo anty-ss, swój rozum mam, jakbym miał te anty-ss to pewnie bym bardziej dyskretnie wh używał. 

Nie wbiłbym na forum 20 postów w dziale cod głównie, w 2 dni żeby potem dostawać bana, chociaż w sumie można by to uznać jako przykrywkę że jestem aktywny na forum kupuję premkę i vipa żeby inni mi zaufali. Eh... Czego bym nie napisał zaraz mi wpada do głowy coś przeciwko mnie ;D.

Opublikowano

Dla mnie nie ma o czym rozmawiać, na dzień dzisiejszy nie ma unbana. Jeżeli chcesz, napisz skruchę na forum, a może ktoś Ci przebaczy.

Zamykam temat bo robi się niepotrzebny spam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.