Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witaam wszystkich najserdeczniej jak tylko można! grin_christmas.png  salut.gif 
19 zim temu przyszłam na ten świat i rodzice postanowili nadać mi imię Milena. grin_christmas.png 
Od najmłodszych lat zaczęłam interesować się survivalem, muzyką, fotografią. W późniejszych latach moimi zainteresowaniami stały się również : Architektura, psychologia, neuropatologia i astronomia.. no i troszkę autka po tuningu grin_christmas.png 
Uwielbiam zwierzątka.. mogłabym je rozpieszczać i rozpieszczać.. podobnie jest u mnie z małymi dziećmi.. grin_christmas.png 
Na co dzień zajmuję się raczej muzykowaniem, gram i śpiewam w przeróżnych zespołach, ogółem ludzie mówią że jestem "człowiek orkiestra" grin_christmas.png 
Wielokrotnie słyszałam, że mam przyjemny głosik i że można się przy nim odstresować.  Nie wiem czy tak jest - nie mi to oceniać.. Hmm, ale w gruncie rzeczy na wielu serwerowniach prosili mnie abym śpiewała im na ts-ie i tym samym umilała czas. blink_christmas.png 
Niestety nie mam drugiej połówki.. chociaż może jednak "stety", bo przynajmniej mam więcej czasu dla siebie 
Gdy nie mam co robić i kompletnie mi się nudzi umiem usiąść pod domem i namalować wszystko co tylko mi się nasunie na myśl świetna terapia relaksująca gorąco polecam grin_christmas.png
Jeżeli chodzi o muzykę to przeważnie słucham rapu, reggae.. rzadko kiedy się zdarza, że coś innego mi wpadnie w ucho blink_christmas.png 
Moje życie jest "usłane cierniami", ale to może lepiej, bo dzięki mam charakter taki jaki mam i jestem po prostu sobą, tak na marginesie : nie znoszę, gdy ktoś udaje kogoś innego i dlatego od takich osób uciekam jak najdalej.
W moim życiu ostatnio wiele negatywnych rzeczy się dzieje, ale staram się być silna i na razie wychodzi mi to całkiem nieźle! blink_christmas.png 
Niedawno zaczęłam grać na komputerze w gry takie jak CS, ale idzie mi to całkiem nieźle, muszę przyznać. grin_christmas.png Parę osóbek może mnie kojarzyć. 
Parę osóbek może mnie kojarzyć z serwera i są to zajebisteee osóbki! grin_christmas.png Na serwerach jest miła administracja i świetna atmosfera, myślę, że zostanę z Wami na dłużej!! grin_christmas.png
Na waszej sieci spotkacie mnie raczej na DD2 pod nickiem Milenka` blink_christmas.png   

3majcie się, do zobaczenia na serwerze, piona! blink_christmas.png
  • Lubię to! 2
Opublikowano

No, bo jestem z Gdańska, ale teraz jestem w Katowicach u siostry i jej chłopaka do końca miesiąca, więc tutaj napisałam, że jestem z Katowic, bo jestem tu od dłuższego czasu w sumie. :)

Opublikowano

No, bo jestem z Gdańska, ale teraz jestem w Katowicach u siostry i jej chłopaka do końca miesiąca, więc tutaj napisałam, że jestem z Katowic, bo jestem tu od dłuższego czasu w sumie. :)

Najlepsza wymówka  :* 

Opublikowano

Tak tak, ma też Twoje zdjęcie i pisze te same teksty...siostry syjamskie czy co? :D

Źle zinterpretowałam to co napisałeś u góry, bo myślałam, że to link do czegoś mojego siostry, bo też jest na tamtym forum i nie sprawdzając linku, nie przeczytałam do końca po prostu. :D Ale już poprawiłam ;)

Opublikowano

Już jestem kochaniutki :D Ledwo co się znamy, a już na mnie lecą :D

Z racji tego, że przeważnie używam z grzeczności takich zwrotów.. :)

Opublikowano

Coś tu śmierdzi...

Kultura wymaga to się przywitam, witaj.

Mam nadzieję że nie nazywasz się Damian aka odpał...

Grałam na serwerze dziś i rozmawiałam z osóbkami także nie, raczej nie nazywam się Damian. :D 

Opublikowano

hej, na marginesie katujemy i inne fora z serwerami csa itp itd to SIECI SERWERÓW. SERWEROWNIA wygląda tak: 

serwerownia.jpg

• Właściciel
Opublikowano

Cześć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.