Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proponuję dodać na nasze forum nową rangę " MultiAdmin" ową rangę będą otrzymywały osoby które posiadają admina na więcej niż 2 serwerach, myślę, że będzie to przydatne i nie będzie takiego zamieszania jak wejdzie się na kogoś profil, a tutaj 5 kolorków i wypisane wszystkie nazwy serwerów na których posiada admina.

• Właściciel
Opublikowano

Hmm po części i jestem za, ale teoretycznie szary użytkownik nie będzie pewny czy ma się zgłosić do danej osoby bo skąd będzie wiedzieć na jakich dokładnie serwerach posiada Admina?

• Właściciel
Opublikowano

Tak już, pilnuj takiego tematu. :)

Zadbany byłby przez kilka dnia a później śmietnik jak w reszcie podobnych tematów które są teraz. 

Opublikowano

Właśnie też pomyślałem o tym, że będzie z tym problem. 

Kompletnie wtedy nie będzie wiadomo kto jest na jakim serwerze adminem dla tych nowych użytkowników, bo raczej Ci którzy przebywają na forum codziennie nie mieliby z rozpoznaniem problemu.

Opublikowano

Propka w sumie spoko ale właśnie byłby problem z graczami o których napisał duduś. Mogłaby ona wyglądać np tak:

Mutliadmin : (tutaj wypisane serwery)

Wtedy byłoby wiadomo kto gdzie ma admina ale ciekawe jakby to wyszło w praktyce.

• Właściciel
Opublikowano

Tak ale jak to będzie wyglądać :D?

Ewentualnie zrobić rangę, ale każdy taki admin żeby miał w sygnaturze bądź podpisie wypisane na jakich serwerach ma Admina + Panowie, najważniejsze jaki kolor? bo nie mam pojęcia co dać :D w sensie kolor rangi :D

Opublikowano

Może taki limonkowy? :D 

MULTIADMIN 

#ccff33 - numer koloru

Opublikowano

Niby podobny do kolorku admina deathrun ale jednak inny xd całkiem spoko ja bym proponował kolor akwamaryny #7FFFD4 taki inny chyba niż wszystkie (obczajcie sobie na Wikipedii) pomyślałem o skinie do ak 47 odwet akwamaryny czy coś takiego w cs go i takie cuś wymyśliłem. Ale ta limonka chyba lepsza

Opublikowano

Niby podobny do kolorku admina deathrun ale jednak inny xd całkiem spoko ja bym proponował kolor akwamaryny #7FFFD4 taki inny chyba niż wszystkie (obczajcie sobie na Wikipedii) pomyślałem o skinie do ak 47 odwet akwamaryny czy coś takiego w cs go i takie cuś wymyśliłem. Ale ta limonka chyba lepsza

No dobry pomysł, ja jestem właśnie za dodaniem owego kolorku :)

• Legenda
Opublikowano

Ja po części jestem Za, ale i przeciw. 

Niby ta ranga by się i przydała, bo parę osób ma admina na więcej niż 1 serwerze i ma kilka rang dodanych, a lepiej by było jakby była 1 ranga i po prostu spis na jakim ma się serwerze admina w sygnaturze., ale jest jeszcze opcja,  że "nowy" użytkownik zobaczy, że osoba ma rangę MultiAdmin i nawet nie sprawdzi na jakim serwerze i napisze do niego, a ten mu odpisze, ze na tym serwerze nie ma i sobie pomyśli: "Nie chce mi się szukać" i koniec. 

• Właściciel
Opublikowano

Zbyt wiele sprzeciwów, podtrzymujemy tak jak jest nadal, bez zmian.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.