Synek.! Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nick: Synek.! Imię: Mateusz Wiek: 17 Staż na serwerze: Od dawna, coś koło stycznia tamtego roku Doświadczenie: Spore, nie od dziś gram na 1.6 a jeśli chodzi o adminowanie to byłem tutaj na sieci jeśli pamiętacie, lecz miałem przerwę potem duży nieusprawiedliwiony brak aktywności. Ale jako admin kojarzę co i jak :) Znajomość AMX [0/8]: 6 - Umiem wszystko oprócz wgrywania pluginów. Nigdy nie było okazji się nauczyć Czy byłeś / byłaś już adminem?: TAK Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zbliżają się święta więc coraz więcej, ale żeby nie skłamać to 1-2h dziennie na dniach wolnych do 3-4h :) Dlaczego Ty?: Hmm jest trochę nowych adminów na sieci są i starsi, ale nie zawsze wszyscy są, a wiadomo zaczął się sezon na cs więc jest coraz więcej graczy. Chciałbym pomóc ekipie w ogarnięciu serwera oraz zadbaniu o miłą atmosferę na nim, jeśli tylko dacie mi szansę :) Kontakt: steam, gg, forum, ew. tel SID: STEAM_0:0:2002220 - tak wiem fajny SID :D Akceptujesz regulamin admina?: TAK Akceptujesz regulamin serwera?: TAK
Blanti. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Dam od siebie tak, ale nie lubię jak ludzie wracają :( +staż +doświadczenie +wiek Mam nadzieję, że w turnieju, który się szykuje będziesz brał udział jako gracz a nie admin? :D
Mr_Danio Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Jestem na tak + Zawsze ogarniałeś + Staż + Wiek + Wymagania - Powracasz Szkoda ze zniknąłes bez słowa byłeś dobrym UB Team i adminem.
Grochu366 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Na tak +steam +doświadczenie +znam Cię -wiek nie do końca ale nie jest źle :)
Kawum.! Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Jestem na tak. ! +wiek +staż +aktywność +doświadczenie :D. Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
sort. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ja rowniez na TAK mysle ze to tylko formalnosc + wiek + staz + znajomy wszystkim ( wiekszosci) ;d
Owner Dudnes Posted December 8, 2015 Owner Posted December 8, 2015 Podanie przyjęte. Zarejestruj się w sklepie i wyślij mi na pw ID swojego konta w celu dodania uprawnień.
Owner Dudnes Posted December 8, 2015 Owner Posted December 8, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts