тяυѕт Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 !!! UWAGA !!! Od tej chwili piszecie tylko drużyny które biorą udział .!. Witajcie, chciał bym zorganizować konkurs który będzie polegał jak sama nazwa mówi w małym turnieju w cs 1.6 admini vs gracze. Zasady: - Admini ze wszystkich serwerów mogą brać udział jak zarówno gracze. - Turniej będzie składał się z 3 map : dd2/inferno/mirage. - Do turnieju są kfalifikowane drużyny po 5 adminów i 5 graczy ( ilość drużyn nieograniczona ). - W wypadku nie zgłoszenia się nikogo turniej zostaje przełożony na inny termin. - Żeby wygrać drużyna musi wygrać 2 mapy. - Skład drużyn wybieracie sami i piszecie w komentarzu: kto jest liderem/ kto jest z wami w drużynie czyli np. nick / admin z serwera. - Wymagany STEAM!!! Nagrody: Dla graczy z wygranej drużyny 20 zł do portfela na wybraną usługę. Zapisy do 10.12.2015r. Powodzenia ^^ Drużyny: Admini: Alcoholic Team Skład: 1. Mr_Danio - Kapitan 2. MGSTR - Stary wyjadacz 3. ~~ZjemCiCycki~~ - Zamykacz / Taktyk 4. Anonymous - Skill Master 5. DEeeoŚ - Rasher / Taktyk Gracze: 1
тяυѕт Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 1. Posiadasz serwer do takiego turnieju aby udostępnić to? 2. Jak nagrody to nagrody dla całego teamu i tylko wygranego. 3. Jak turniej to zrobić więcej drużyn. 1. Będę miał 2. Jak zasponsorujesz ze swojego portfela to ok. 3. To jest mały turniej i chce zobaczyć jak będzie.
Mr_Danio Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jestem chętny i już zbieram team co do nagórd jestem w stanie zagwarantować je dla całej drużyny ! 2
Kawum.! Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ja mogę zagrać xd Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
Mr_Danio Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Alcoholic Team Skład: 1. Mr_Danio - Kapitan 2. MGSTR - Stary wyjadacz 3. ~~ZjemCiCycki~~ - Zamykacz / Taktyk 4. Anonymous - Skill Master 5. DEeeoŚ - Rasher / Taktyk 3
Kawum.! Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 To zamiast GTX'a może Blanti by zagrał ? :D Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
тяυѕт Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Widzę że pomysł się podoba :) Jeżeli będzie wszystko fajnie to się zrobi turniej jak najwięcej drużyn i będzie zabawa :PP
Kawum.! Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 To bez lipy :D. Ola ale z toba tez bym zagrał ;P Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
CwaniaK ;3 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 O, jak już tworzycie TEAM to też może się przydam :D
CwaniaK ;3 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Admini be gracze. Cwaniak nie jesteś adminem. Nie zauważyłem xD
Blanti. Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ja gdzie niby jestem zapisany? xd Ja zakładam swój team, mam już Kajmana, ktoś chce dołączyć do nas? :D
тяυѕт Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Blanti. już admini są teraz czekamy na 5 graczy i koniec zapisów.
Blanti. Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 To Wy tylko po jednej drużynie chcecie? A to lipe dajecie, ale powodzenia xd
Owner Dudnes Posted December 6, 2015 Owner Posted December 6, 2015 Udziału raczej nie wezmę bo czas mi na to nie pozwala jednak dla wygranej drużyny mogę jako wygraną dodać gotówkę w portfela na usługi. Dla każdego członka wygranej drużyny 20zł. 1
тяυѕт Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 To może zróbmy tak jak najwięcej drużyn niech się zgłosi i zrobimy mini turniej. Myślałem że będzie mniej chętnych.
Owner Dudnes Posted December 6, 2015 Owner Posted December 6, 2015 Myślę, że z samych adminów uzbierałyby się 2 drużyny a drużyny z graczy moim zdaniem może być więcej.
Synek.! Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ja mam już 3 osoby ktoś chętny dołączyć? KIER 1. Synek.! 2. WiktorK1 3. Nexus 4. 5.
Mr_Danio Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ja mam już 3 osoby ktoś chętny dołączyć? KIER 1. Synek.! 2. WiktorK1 3. Nexus 4. 5. Z tego co wiem cwaniak szuka drużyny porozmawiaj z nim i mozesz dodać go jako 4 osobę
тяυѕт Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Chcę :D To musisz znaleźć jeszcze 4 osoby ( admini ) i się zapisać :)
Blanti. Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ty Krasnal do mnie i do Kajmana dołączasz, bo oni to gracze normalni :D 1. Blanti 2. Kajman 3. Krasnal 4. 5. któryś admin chce dołączyć? 1
Kawum.! Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Blanti ja bym dołączył ale jestem z Daniem,Dełosiem,Magistrem,i ZjemCiCycki będziemy musieli was zniszczyć xd [emoji14]. Może ShaQu będzie chciał i Lezi xdd Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
тяυѕт Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Blanti ja bym dołączył ale jestem z Daniem,Dełosiem,Magistrem,i ZjemCiCycki będziemy musieli was zniszczyć xd [emoji14]. Może ShaQu będzie chciał i Lezi xdd Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka Z tego co wiem zjemcicycki juz ma team.
Kawum.! Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 No i wszystko pięknie ładnie :D. Ola pisali, że jakby było więcej chetnych to można kilka drużyn zrobić wiec czemu nie ? :D. Im więcej chętnych tym więcej zabawy :D. Nawet można nagrywać te meczyki :D. Jakieś zdjęcia i do gazetki czy cóś :D. Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts