Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jestem Dominik pochodze z WLKP. Nick w grze Kaziowski. Teraz bd miał zaszczyt grac na serwerze dd2 :) Serdecznie zapraszam... 
       \\
       \\
       V Cos o mnie :D

Coś o sobie: Wcześniej grałem bubble.am z kumplami. Założylismy klan i ts'a.Nie ukrywam że mieliśmy jeden z najleprzych klanów w bubble.
Może ktoś kojarzy ta gre coś w rodzaju Agar.io tyle że bardziej zoptymalizowane.
Bardzo lubie sport jak już spominałem w profilu trenuje piłke nożną, lekkoatletykę
Oraz nagrywałem na YouTube poradniki.Mieszkam w Lesznie (Wielkopolska).Napisałbym też, że lubie słuchać muzyki. Ale tego nie lubię tylko kocham : )
Muzyka jest ze mną zawsze i wszędzie :P Moim skrytym hobby jest fotografia, nie wiem sam jak to się stało, bo jakoś nigdy mnie to do siebie nie przekonywało ;P 
Charakter mam dosyć zróżnicowany... Chwilami sam siebie nawet nie rozumiem... 
Czasem siedzę cicho i z nikim nie rozmawiam, chyba, że mnie nagle najdzie na rozmowę. 
I tak czasami mam w szkole, dlatego nauczyciele mówią,
że jestem aspołeczny, a ja jak to słyszę to mnie chu* jasny strzela, bo tak na prawdę gów*o wiedzą, a się wypowiadają -,-
No, ale częściej jednak jestem wesoły i raczej lubię rozmawiać z ludźmi ; ) 
Zazwyczaj jestem dosyć poważny, ale to tylko bez moich znajomych. Oni robią coś z moim mózgiem, tylko jeszcze nie wiem co ;O 

• Właściciel
Opublikowano

Cześć

Kręcisz na YouTube poradniki? To może nas zareklamujesz? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.