Owner Dudnes Posted November 30, 2015 Owner Posted November 30, 2015 Miło, że ktoś się za to wziął :) gratki ode mnie!
Mr_Danio Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Nie to zeby coś ale wyniki były już chyba podane z tego co wiem w innym temacie wręcz jestem tego epwny ;) Co do tematu wygląda bardzo ładnie wielki + dla ciebie. Jednak zenuje mnit o ze gdy kiedyś dodawałem osobne tematy z wynikami pewne osoby miały ból dupy o taką błachostke :D Jednak jedno co mi się nie podoba to to ze plebiscyty są robione w środku miesiąca więc trzymajmy się założeń i róbmy je w ostatnim tygodniu ;)
Guest Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Informacyjny. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Owner Dudnes Posted December 9, 2015 Owner Posted December 9, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Ogłoszenia" do "Wysypisko → Archiwum".
Recommended Posts