Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam was Katy :) Zakupiłem CS:GO i po zaintalowaniu i aktualizacji i innych duperelach odpalam, jest chwila "bezruchu" w trakcie czego cały czas mam czarny ekran a po chwili pojawia mi się taki test z poleceniami gdy uruchamiam kompa i następuje reset. Ktoś mógły mi pomóc?

• Owner
Posted

Daj najlepiej jakieś zdjęcie jak to wyglada chociażby z tele bo komunikatów moze być dużo ale przypuszczam ze ten jest od biosu skoro komputer Ci się resetuje.

Posted

Tak jak powiedział Dudnes jest to najprawdopodobniej Bios jednak moze też być problem wywołany z błedem wersji bitowej.

Posted

Spójność plikó już sprawdzałem i dalej nic, zrobiłem reinstall i też nic i nagrałem filmik jak to wygląda. Od razu sorka za jakość :(

Posted

Może nie tyle co przeinstalować sterowniki a zrobić aktualizacje sterowników ^^ 

• Owner
Posted

Awaria lub uszkodzenie sprzętu. Zazwyczaj komunikat Stop 0x7F występuje po instalacji wadliwego lub niedopasowanego sprzętu (zwłaszcza pamięci) lub po awarii istniejącego sprzętu. Jeśli sprzęt niedawno dodano do systemu, to należy go usunąć oraz sprawdzić, czy w ten sposób problem został rozwiązany. W przypadku awarii sprzętu należy usunąć lub wymienić odpowiedni komponent.  Należy sprawdzić fizyczną instalację wszystkich kart adapterów, w tym modułów pamięci.

* Aktualizuj sterowniki karty graficznej 

* Jeżeli zmieniałeś fabryczne ustawienia biosu, przywróć domyślne. 

8 Kwietnia wsparcie dla użytkowników windows xp zakończyło się więc pomocy raczej nie uzyskasz, ewentualnie od bota który podeśle Ci porady gdy dasz raport. Polecałbym także zmienić system na chociażby windows 7, jakąś wersje .iso na pewno znajdziesz bo sam instalowałem kilka razy na starym komputerze.

Posted

Ja bym mu radził zainstalować win7 lub wyższy iż Microsoft nie wspiera juz Windowsa XP wiec możesz mieć z nim różne problemy.

Posted

Znaczy tutaj była Vista Home Premium, ale wiadomo jak to Vista, znajomy taty zainstalował tutaj Widondowsa XP Professional wersja 2002r.  3 GB RAM, 2.16 GHz. Dzisiaj spróbuje poszukać aktualizacji i powiem jak mi to wyszło :)

Posted

Czyli w sumie problem leży w słabej karcie graficznej. Wystarczy wymiana samej karty czy od razu strzelić Win7 tutaj?

• 1 month later...
  • Legend
Posted

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 years later...
  • Deserved
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.