Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Karol

Nick oskarżonego:Astral

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji:W czasie mapy de_assasult  gracze na u@ skarzyli się na to że gracz ma wh po obserwacji dałem bu ss gracz Th4ris (3 w ct na ss) na mapie innfero wbił astral twierdząc ze to on był na innym nicku  i wziął mi adma olewając regulamin którego przestrzega ^^  :)po ty zwróciłem uwaga ze ten gracz Th4ris tez gra wiec jak można to wytłumaczyć ???

1.Astral to bóg i gra na 2 osobach jednocześnie

2. Broni kolegi który miał włączone wh.

3. Problemy z hostingiem dzisiejsze wiec potrzebuje więcej kasy na lepszy hosting wiec chcą więcej zarobić na admach i premek wywalając adminów i zwiększając cenę ze ninje i elektryk 

Dowody:

http://wrzucaj.net/images/2014/11/17/ssw.png

Opublikowano

Mowilem on dobry jest admin.Moim zdaniem Karol powinnien zachowac admina i jak chcesz Astral to daj mu ostrzezenie za jego adminowanie zle ale to juz jak ty uwazasz :)

A pozatym ssy  ja mialem zamiar ci zrobic bo poprosil mnie o to Karol wiec tak jak by to bez roznicy czy to ja zrobie ci te ssy czy on wkoncu po cos mamy adminy zeby robic ssy innym graczom :) Oczywiscie znam twoje zdanie na ten temat wiec niczemu z tej strony nie zaprzeczam :)

Opublikowano

Przed tym jak mi zrobił drugi raz ssy napisałem dla jaj gościowi że "i tak cię znajdę bo mam wh", exe napisał chyba "co masz śmieciu?" i prawdopodobnie napisał o mnie na u@ runda później karol nawet nie wbił na specta i dał mi ssy. Trochę nie ogarnia ale jest prawie ciągle online kiedy ja jestem i można spokojnie grać.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga niesłuszna.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.