Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: R U D A.

Nick oskarżonego: DEeeoŚ.

IP lub SID oskarżonego: A bo ja sprawdzałam. To Wasz admin.

Przebieg sytuacji: 
Dzisiaj we wcześniejszych godzinach na serwer wszedł odpał "Knypek". Został zbanowany przez Danio. 
Teraz znowu przylazł, grał admin DEeeoŚ, więc od razu zgłosiłam mu na U@, że Knypek na aktywnym (Deoś grał dalej, nie zrobił nic). W kolejnej rundzie Knypek się odpalił, poleciał straszny spam, żeby admin się ruszył (Deoś grał dalej, nie reagował). Napisałam na czacie, że "Admin to lamus" tylko po to, żeby dowiedzieć się kimże on jest (nie wiedziałam, że to Deoś na początku i napisałam tak, żeby zareagował), no i dopiero wtedy admin się ujawnił, że on to on. Z cziterem nie zrobi nic, a jedyne co potrafi, to zwracać uwagę o wyzwiska i resp TT.  Serio taki admin jest potrzebny na serwerze? To jakiś kabaret. 

Dowody: Demko z teraz.

Opublikowano

Wyręczył Cię Kajman, bo do niego napisałam. 
A Ty jak nie ogarniasz/piszesz na GG to wyjdź z serwera, bo nie dość, że się nie przydajesz jako admin, to jeszcze zajmujesz slota. I tak, mam z tym problem, bo PROBLEM biegał odpalony kilka rund, a Ty nic z tym nie zrobiłeś. Jeśli nie widzisz SH, to może pora zrezygnować z admina?

Opublikowano

Ruda, daj spokój... jak miał chłopak sprawę z kolegą to obgadywali na GG a zwłaszcza napisał ze był na respie afk. Masz steama to czemu mu nie napisalas ?? Z byle czego wielka afera... Ciekaw jestem jak byś sobie ty poradziła. Ty byś chciała żeby wszystko było idealnie ''tajmingowo" zaloze się ze jak byś dostała spam na u@ byś nie wiedziała od czego zacząć ... Spokojniej kobietom. :)

Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie mogę robić screenów, bo mam coś "zpsute", więc napisałam, że odsyłam do demka. 
"Nie płacz dziewczynko" -> w tym momencie Ty płaczesz, bo rezygnujesz już z admina po 1 skardze. 
Troskliwy - po prostu trzymam się pewnych zasad, zrozumienie? Oczywiście, okazałabym je, gdyby nie to, że zaczął do mnie pisać na say@, żebym szła sobie składać skargę, zamiast go zbanować. :) Cwaniactwo to nie jest dobra cecha administratora. 

Swoje wrzuty typu "czy ty bys ogarnela 25 osob na serwie" schowaj w kieszeń, bo o moim doświadczeniu nie wiesz nic :)

Opublikowano

Nie mogę robić screenów, bo mam coś "zpsute", więc napisałam, że odsyłam do demka. 

"Nie płacz dziewczynko" -> w tym momencie Ty płaczesz, bo rezygnujesz już z admina po 1 skardze. 

Troskliwy - po prostu trzymam się pewnych zasad, zrozumienie? Oczywiście, okazałabym je, gdyby nie to, że zaczął do mnie pisać na say@, żebym szła sobie składać skargę, zamiast go zbanować. :) Cwaniactwo to nie jest dobra cecha administratora. 

Swoje wrzuty typu "czy ty bys ogarnela 25 osob na serwie" schowaj w kieszeń, bo o moim doświadczeniu nie wiesz nic :)

Dobra wiemy już że potrafisz ładnie pisac i poprawiac innych.... Złóż podanie o admina i zobaczymy czy jesteś taka dobra w tym co robisz... Przychodzisz na forum trujesz dupe jak byś była pępkiem świata....A tak na prawdę to na razie jesteś nikim a robisz szumu za 3 ;/ zastanów się nad tym co robisz bo widocznie masz okres i musisz odreagowac i robisz to na forum xD

Nie masz dowodów co do skargi i lipa ;/

Opublikowano

Dowodem jest demko i logi z serwera. Proste. Skargi by nie było, gdyby nie to, że admin tak czy siak nie wypełnił swoich obowiązków będąc na serwerze. Widzę, że kolesiostwo się szerzy.

Opublikowano

Moim zasranym obowiązkiem jest wstawienie dowodów dlatego proszę h@ o sprawdzenie logów. tadaam. Ktoś inny powinien się tu przefarbować na blond.

• Właściciel
Opublikowano

W regulaminie nie jest zabronione minimalizowanie gry i odpisanie na gg, jeżeli Admin był afk miał do tego prawo. Nie siedział długo afk, gdyby tak było wyrzuciłoby go z serwera, tylko Administrator posiada imunited. W takiej sytuacji należy napisać raz, góra dwa jeżeli Admin nie reaguje widocznie jest jakaś przyczyna. Wystarczy napisać do innego Admina bądź zgłosić się przez bezpośredni kontakt. Deoś jest aktywnym Adminem więc zażalenia typu "olał wolał grać" są wykluczone. Przykładem jest historia banów w amxbans.

Skarga oddalona. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.