Kawum.! Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Nick:V for Vandetta Imię:Alan Wiek:17 Staż na serwerze:Grałem tu w wakacje do września i teraz gram od polowy października :) Doświadczenie:Jeśli chodzi o CSA gram kilka lat, lecz troszkę grałem na CodModzie Znajomość AMX [0/8]:5 ( jak zamalo to się ogarnie cos ) Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak byłem ;) Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:w weekendy to z 6-8 godzin ;). ( noł lajf) a w tygodniu 2-3 godziny Dlaczego Ty?:No co by tu mówić nie będę gadal ze rzadko widzę adminow bo często !! Lecz chce pomoc serwerowi i czasem ja cos ogarne nie będzie trzeba wołać innych adminow ... :). Kontakt:Steam/GG http://steamcommunity.com/id/Alanooyt Gg: 56019349 SID[emoji14]odań jak będę na kompie bo akurat pisze z telefonu :D Akceptujesz regulamin admina?:Yes ! Akceptujesz regulamin serwera?: Tak. Składki tez oczywiście smsem :) Pozderki :D Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
Mr_Danio Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Godzinki ma bo kilka nicków, wiek, staż, zaangażowanie na Tak Myślę że to formalność 1
Jaro Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Wiek jest, staż też. Steam posiadasz. TAK ;) 1
Blanti. Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Ja tam nie mam nic przeciwko +dodatkowe ręce +aktywność +doświadczenie +staż na serwie
Owner Dudnes Posted November 15, 2015 Owner Posted November 15, 2015 Podanie przyjęte Wyślij mi nick oraz hasło na pw w celu dodania Admina na serwer.
Owner Dudnes Posted November 15, 2015 Owner Posted November 15, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts