Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co sadzicie o wczorajszym ataku na Paryż? Ja uważam ze powinni wytępić te islamskie kur*y, wyjebac bomby na te ich państwo ... Uchodźców tez nie przyjmować ...

Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka

Posted

To co napiszę może wielu przerazic i spodziewam się wiele minusów.Ludzkośc doszła do takiego momentu, że należy powrócic do sytuacji chorej rewolucji z 1789 roku! Należy przywrócic

tortury wobec terrorystów, są nastawieni na śmierc a nie na cierpienie, przywrócic kare śmierci i w pierwszej kolejności tracic islamskich terrorystów. Usunąc wszystkich islamistów bez wyjątku z Europy odsunąc lewactwo od władzy a Angele M. Za zbrodnie przeciwko ludzkości (sprowadzenie islamistów do UE)Postawic przed trybunałem w Hadze!!!!!

• Like 3
Posted

Noo, Rosja by załatwiła sprawę lecz Islamiści nie zaatakują ich, bo wjebali by się w takie bagno ze masakra by była ... Chyba ze Rosja sama weźmie sprawy w swoje ręce i pierwsza ich zaatakuje chodź są male szanse na to :/

Posted

To co napiszę może wielu przerazic i spodziewam się wiele minusów.Ludzkośc doszła do takiego momentu, że należy powrócic do sytuacji chorej rewolucji z 1789 roku! Należy przywrócic

tortury wobec terrorystów, są nastawieni na śmierc a nie na cierpienie, przywrócic kare śmierci i w pierwszej kolejności tracic islamskich terrorystów. Usunąc wszystkich islamistów bez wyjątku z Europy odsunąc lewactwo od władzy a Angele M. Za zbrodnie przeciwko ludzkości (sprowadzenie islamistów do UE)Postawic przed trybunałem w Hadze!!!!!

Trudno się z tobą nie zgodzić. 100% racji. 

• Like 1
Posted

Również zgadzam się z "Penerem". 
Teraz możemy podziękować Merkelowej za to, co się dzieje. Prezydent Francji TERAZ zamyka granice? Bardzo błyskotliwy człowieczek... 
Brak słów. 

• Like 1
Posted

Tak na serio to tylko Putin ma jaja bo on stanowczo mówił "Rosja dla Rosjanin, nie jesteś Rosjaninem wypierdalaj" on mógłby zrobić porządek na świecie

• Owner
Posted

Dzisiaj rano dziewczyna zamiast powiedzieć mi "Dzień dobry kochanie, jak się spało?" to wyjechała z tym Paryżem. Dla mnie to porażka, że nic im nie robią, wjadą postrzelają i połowa ucieknie jak gdyby nigdy nic. Powinni odegrać się na nich i zrobić z tym porządek :)

Posted

Popieracie Putina? Nie pamiętacie już jak chciał być kóz dalej chce rozpetac 3 wojnę światową? LDPR przepowiedzialo ze polską i kraje nadbałtyckie zostaną zmiecione z powierzchni ziemi. Prawda jest taka ze islamiści mają za zle to ze kraje Europy, Wschodu jak i zachodu narzucają islamistom swoją wiarę a mianowiciechrzescijanstwo. Dla islamistów chrześcijaństwo jak i jego wyznawcy to jedna Wielka farsa! Nie spotkałem żadnego chrześcijanina który potrafi tak mówić o Bogu, walczyć walczyć w jego imieniu nawet za cenę swojego życia jak Islamiści w imieniu Allaha. Każdy ma wolną wolę ale gdyby nie przymuszali islamistów którzy musieli wyemigrowac do innych krajów do nawrócenia się moim zdaniem nie byłoby takich sytuacji.

Skoro mają za złe krajom Europy czy też Wschodu etc, etc to, że narzucają im swoją religie (chrześcijaństwo) to dlaczego mordują ludzi w swoim kraju? każdy mówi o Francji i popieram bo jednak to jest "tragedia" ale takie rzeczy dzieją się w państwach Islamskich na codzień, a tam przecież też są ludzie nie winni, bo nie każdy muzułumanin bądź człowiek innej wiary jest terrorystą, ale nikt o tym nie mówi. 

Posted

Od samego początku byłem negatywnie nastawiony do tych wszystkich brudasow a po tej sytuacji to już wgl. Wilka tragedia i mam nadzieje, że takie coś więcej się nie zdazy. Powinno się tępić wszystkimi możliwymi sposobami tych bezlitosnych terrorystów.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.