Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Troskliwy Mis
Opis sytuacji: więc tak pisze do niego na gg czy ma steama na sprzedaż on mówi że ma i sprzeda za 30zl sms więc wysyłam sms podaje kod on mnie blokuje i kasy i steama nie mam.. I co to ma być?
Powód: ---
Dowody: http://zapodaj.net/8536e60e03e47.png.html          

http://iv.pl/images/09831544532614489421.png

Czego oczekujesz?: Ukarania go i odzyskania steama z cs 1.6

• Właściciel
Opublikowano

W dowodach nie pokazałeś, że sms został wysłany, ponadto takie sprawy rozwiązuje się osobiście, my nie odpowiadamy za osoby 3 które dokonują transakcji prywatnie. 

Opublikowano

Niestety Dudnes ma rację sprawy prywatne nie mogę być mieszane w sprawy związane z forum. Osobiście wiele razy dokonywałem transakcji z Troskliwym misiem i zawsze przebiegały dobrze i nigdy nie zostałem przez niego oszukamy. Najwyraźniej miał do tego aby cię oszukać uzasadnienie jednak nie wnika w wasze sprawy i porachunki prywatne. 

Niestety takie zdarzenia pokazuję ze w internecie trzeba być ostrożniejszym bo można trafić na nie znane osoby. 

Co dodam użytkownik Troskliwy Miś ma od dnia dzisiejszego całkowity zakaz przeprowadzania handlu na forum oraz w dziale do tego przeznaczonym. 

Opublikowano

Nie wiem czy mogę wtrącić swoje 5 groszy - jeśli nie, to i tak to zrobię. 

Wydaje mi się, że administracja powinna rozwiązać w jakiś sposób ten problem, albo chociaż porozmawiać z Troskliwym i poprosić o wyjaśnienie sytuacji, z racji tego, że jest to osoba, która reprezentuje naszą sieć i pełni wyższe funkcje. Może to źle wpłynąć na opinię jego, a co się z tym wiąże - na opinię sieci. Chyba nie chcemy mieć przydomka "oszustów" itp?

• Lubię to! 3
Opublikowano

Nie wiem czy mogę wtrącić swoje 5 groszy - jeśli nie, to i tak to zrobię. 

Wydaje mi się, że administracja powinna rozwiązać w jakiś sposób ten problem, albo chociaż porozmawiać z Troskliwym i poprosić o wyjaśnienie sytuacji, z racji tego, że jest to osoba, która reprezentuje naszą sieć i pełni wyższe funkcje. Może to źle wpłynąć na opinię jego, a co się z tym wiąże - na opinię sieci. Chyba nie chcemy mieć przydomka "oszustów" itp?

Masz w 100% rację jednak transakcja została przeprowadzona miedzy nimi na PW / GG i z tego co wiem Black został oszukany za to ze kiedyś zrobił coś miśkowi. Osobiście wcześniej nikt z sieci czy z poza sieci nie miał problemów z transakcjami z tą osobom  więc coś musiało być na rzeczy. Jeśli chodzi o niego sam chciał zrezygnować z pełnionych funkcji jednak jest to bardzo dobra osoba co zapewniam i do wieczora podejmę decyzję o jego losie. 

Jeśli chodzi o Black może gdybyś nie zachowywał się jak dziecko wszystko poszło by inaczej ale po samej rozmowie z tobą stwierdzam ze potrafisz irytować swoim zachowaniem które jest wulgarne + swoimi groźbami itp:

Opublikowano

Rozumiem Danio. Tak czy siak, jest to zwykła kradzież i tak nie rozwiązuje się jakichkolwiek zatargów. Nam też coś zrobi, jak coś będzie nie po jego myśli? 
Co do jego osoby - niech nie rezygnuje, każdy ma prawo popełniać błędy. :o

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

To nie pierwszy i ostatni przypadek. Takich sytuacji było mnóstwo, gdybyśmy mieli odpowiadać za każdego członka z Katujemy.eu, bylibyśmy zmarnowani. Proszę wyjaśnić osobiście zaistniałą sytuację, forum nie ma najmniejszego wpływu na przebieg sprawy.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.