Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wieczorem tejże po 22 nie potrafił załadować kolejnej rundy co skutkowało około 3-4 minutowymi przerwami. Miło by było gdyby na przeszłość była jakaś notka ze administratorzy będą coś grzebać w serwerze:D

Opublikowano

problem z załadowaniem rundy to tylko jeden z problemów 
kolejnym problemem jest to iż amxbans nie działa a na serwerze kolejny dzień czitera :) 

Opublikowano

Dudees jednym słowem spier$$$$$eś sprawę. JA nie wiem ale to chyba taka mania ulepszania było dobrze bo to pierwsze co to info przez micro poszło się jebać teraz serwer się nie ładuje i czity sobie patatajają po serwerze. NA chuj ulepszać coś co jest dobrze ja myślałem ze tak tylko kobiety robią remont nawet jak nie potrzeba:D 

Opublikowano

Nevermind ale teraz trzeba czekać aż serwer sobie odpocznie czasem po 5 a czasem nawet 10 min bo upada, ananasek trochę przesadził z tonem ale nie zmienia to faktu że jest problem

wysłane z LG g2 mini za pomocą tapatalk :D

Opublikowano

Co jest k..... Raz dwa trzy.

Kajman tu ma akurat całkowitą rację co jak co, wystąpił problem fakt, ale to nie znaczy że masz kogoś obrażać w szczególności dudnesa a nad nerwami i kulturą powinieneś panować

wysłane z LG g2 mini za pomocą tapatalk :D

Opublikowano

Więc może ja się wypowiem. Każdy z was graczy pierdzieli głupoty że to Dudnes zjebał serwer choć to nie jest prawda co do infa mówionego i pisanego straciliście je na własne życzenie bo każdemu z was raz nie pasowało mówione i raz pisane jeżeli nie będziecie truc tyłka to moze w końcu zostanie dodane. Co do obraz hmm jak wy dla nas tak my dla was nie wiem czy nie zastanowię się nad permem dla serwerowych cwaniaków których wczoraj było mnóstwo. Kolejna sprawa jak może nie działac AMXBANS ?? ehh niestety poprzez brak pojęcia na dany temat potem chodzą właśnie takie plotki. Co do serwera niestety wy musicie czekać, a my pracować taka jest w tym różnica, a dla osób które nie znają problemu niech lepiej się nie odzywają bo to nie jest wina żadnego z członków administracji ani nie dzieję się to przez ulepszenia lecz szczerze nie mam ochoty tłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi. Serwer na pewno zacznie działać poprawnie jak najszybciej to możliwe, a skoro twierdzicie że stracimy graczy spoczko lecz zapewniam że się mylicie, a taki błąd to pikuś w porównaniu z tym co już się działo. 

Co do niektórych powiem wam ze czasem lepiej ugryźć się w język i nic nie mówić niż mówić głupoty. Ponadto wiem że fajnie jest siedzieć na dupie i grać i obwiniać innych lecz tak to już jest gdy nie docenia się pracy innych i samemu nie umie się zrobić nic prócz narzekania. 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Amxx padło na serwerze dlatego, że korzystamy z amxbans, a baza z amxbans nie łączy, podobnie jest ze sklepem, nie wykrywa serwerów. Wygląda tak jakby padły wszystkie bazy mysql, jednak gdyby tak było to i forum by nie działało bo też jest oparte na bazie mysql. Dzisiaj rozwiąże ten problem. 

Opublikowano

Zobaczcie w konsoli błedy i będzie wiadomo.

Jak byście zauwazyli to laguje strasznie stronka amxbans'a

Pewnie dlatego że duża baza banów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.