Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Nindżoski

Trzech najlepszych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie konkurs nie ma większego sensu ponieważ tak naprawde nikt z was nie zagłosuje na osoby które tak naprawde na to zasługuje, tylko każdy zagłosuje na swojego znajomego / kumpla z forum w dodatku większość będzie robić to za namową. 

No ale jeśli mamy być uczciwi to bez żadnego głosowanie najlepszymi osobami w sieci powinni być

1. @Dudnes - Robi wszystko aby sieć trzymała się jak najlepiej i wykazuje największe zaangażowanie.

2. - Osoba, która od początku gdy tu dołączyłem zawsze mi pomagała oraz innym użytkownikom moim zdaniem najbardziej kreatywna osoba na forum i wiem że oddałby wszystko za tą sieć tak samo jak ja.

3. @Play Może i nie ma go już z nami ale moim zdaniem swoją pracą wyprowadził sieć na szczyt 

• Właściciel
Opublikowano

Danio - sieć to jego rodzina, dba o nią, stara się jak tylko może. Przykładem jest chociażby nabijanie głosów na setti gdzie potrafił to robić cały dzień, a taka praca jest strasznie mecząca.

Developer - od początku widziałem u niego pracowitość i do tej pory ja widać.

I pomimo tego, że można wybrać 3 osoby, prosze potraktować to jako egzekwo, ponieważ zasługują na to.

Rydzyk - tak jak kolega napisał wyżej, wszystkim się przejmuje, stara się pomoc gdzie tylko można.

Gtx - stale i sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Nie spotkałem nigdy takiej osoby jak on. Nie kojarzę także, aby były skargi na niego kiedykolwiek.

Opublikowano

Jeżeli mam uwzględnić osoby z całego roku to musiałbym wypisać o wiele więcej osób którego swego czasu powalało na głowę zapałem oraz chęciami rozwijania się tej Sieci. Ale pozostanę przy moim TOP5 

1.Dudnes - Pomimo wielu niezbyt przyjemnych sytuacji stworzonych przez niektóre osoby nie poddałeś się i dalej masz siłę do dalszej walki aby ta Sieć wciąż istniała. Niejedna osoba będąc na Twoim miejscu pewnie by się poddała ale Tobie przewodzi wytrwałość i wiara w sukces tej dzieciny. 

2. Developer - Czuwasz przy serwerach oraz jako V@ nie pieprzysz się w tańcu, widać u Ciebie zaangażowanie w dalszy rozwój tej Sieci i czuję, że zostaniesz już tutaj na bardzo długo .

3. Mr_Danio - Od początku biernie uczestniczyłeś na tej sieci nie zależnie od objętej posady, Twoje zaangażowanie jest duże choć było o wiele większe. Do niektórych Twoich decyzji byłem sceptycznie nastawiony a przez niektóre miałem ochotę wyrzucić laptopa razem z biurkiem przez okno :D. Ale co do czego to wiem, że Kochasz tą Sieć i nie pozwolisz na to aby stała się jej krzywda. 

4. GTX - Trafiłeś tutaj przypadkiem i już zostałeś na dłużej, Twoje poglądy na pewne sprawy przez cały ten czas jaki z nami spędziłeś, dawały do myślenia oraz były trafne. Masz łeb na karku co widać po Twoich wypowiedziach. Swoje obowiązki wykonujesz bardzo dobrze i mam nadzieję, że tak dalej będzie oraz z nami już zostaniesz na bardzo długo. 

5. Play - Tak właśnie Play, pomimo tego co narobił to biorąc pod uwagę to ile czasu oraz pracy włożył na tej Sieci to jak najbardziej należy mu się uznanie. 

Opublikowano

1.Mr_Danio - Jest on podporą sieci nie raz siedział na forum  całymi dniami i pracował przy serwerach jak i forum aby było lepiej nowym użytkownikom 

2. Dudnes - Osoba bez której sieć nie przetrwała by tak długo mimo wielu problemów zawsze znajduje racjonalne wyjście z trudnej sytuacji i dba o dobro naszej sieci.

3. Developer - Pracowita osoba dzięki niemu mamy tak dobre serwery na których zdobywam nowe doświadczenie.

Opublikowano

Dudnes - Wiadomo za co, gdyby nie on, to ta sieć by nie istniała

Mr_Danio - Gdyby nie jego pomoc, ciężko by było w ogarnięciu wszystkich rzeczy

Developer - Dobrze zajmuje się serwerami :)

Opublikowano

Dudnes - Jak wiadomo gdyby nie on to sieci by nie było.

Mr_Danio - Aktywnie stara się pomagać i uczestniczyć w życiu sieci, zależy mu na dobru sieci.

Play - Znałem go dobrze, niestety nie wiedziałem jak może daleko się posunąć, ale doceniam to co zrobił przed na sieci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.