Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Konkurs by Ojciec R.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KONKURS!!! 

Witam was moje drogie Katy, z okazji przybicia mi już 26 lat postanowiłem zrobić dla was konkursik. 

Będzie on polegał na pokazaniu wszystkim forumowiczom swojej artystycznej duszy, a mianowicie nad zrobieniem pracy graficznej lub rysunkowej, której tematem przewodnim będzie "Katujemy".

Wasza praca może być stworzona na komputerze jako grafika, lub na arkuszu papieru. 

W pracy muszą się znajdować 2 rzeczy:

- Nick autora.

- Nazwa naszej sieci "Katujemy.eu" 

Sam temat przewodni "Katujemy" rozwija wachlarz możliwości, dla osób najbardziej kreatywnych przewidywane są nagrody. 

A co do nagród, odbędzie się losowanie dwóch nagród. Każda osoba która weźmie udział w konkursie musi zaznaczyć o jaką nagrodę chce powalczyć. 

NAGRODY:

Pierwszą nagrodą z myślą o graczach Cs:GO jest skin do owej gry: 

- AK47 - Redline z 3 sticker'ami Virtus.pro oraz 1 ESL One Katowice 2015. 

Drugą nagrodą z myślą o graczach zarówno 1.6 jak i naszych serwerów Cs:GO:

-  Konto VIP na okres 3 miesięcy. 

Konkurs będzie trwał przez 7 dni, po 7 dniach prace zostaną ocenione przez JURY w którego skład będą wchodzić "RED" oraz założyciel konkursu (czyli Ja xD) 

Zachęcam wszystkich do zabawy i czekamy niecierpliwie na wasze prace Kochane Katy :) W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać do mnie na PW :). 

hzxqd9vii74j.jpg

Opublikowano

@REF. Pozostało 2 dni do końca! Serio nikt z was siedząc w szkole na nudnej lekcji nie rysuje nic z tyłu zeszytu? Wiem, że jesteście bardzo kreatywnymi bestyjkami, do dzieła drogie Katy. 

Opublikowano

Wiem, że to nie jest nic fenomenalnego, lecz bierzcie to pod uwagę, iż ja się coś starałem w przeciwieństwu do innych, którzy nie mówię, że wszyscy, lecz większość nic nie zrobiła ! Proszę o rozpatrzenie mojej pracy

PS: Chciałbym dostać sikn tego Akacza :D

LAki wiem, że se jaja robisz :D

katujemy.bmp

Opublikowano

Konkurs został przedłużony do końca dzisiejszego dnia do godz. 22. Ostatnia szansa na złożenie swoich prac. 

• Właściciel
Opublikowano

Silverowe myśli....

post-1-0-15217200-1445333828_thumb.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.