Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Jarek
Staż na forum : Od 20.12.2014
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Aktualnie do 5h
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Nikt nie jest orłem 8/10
Dlaczego ty? : Hm... Na forum jestem już bardzo długo, pełniłem już tutaj duzo funkcji, pomagałem w rozwoju serwerów, jak i forum. Swoje obowiązki wypełniam zawsze najlepiej jak potrafie.  Pełniłem funkcje tj. UbT, Opiekun serwera - Myślę, że spisywałem się dobrze. Jestem osobą, która ma swoje zdanie, która chce spróbować sił na nowym stanowisku, którym jest Moderator. Nie miałem przyjemności pełnić tej funkcji, dlatego chciałem spróbować, na tej sieci, na której jestem bardzo długo i wiem, że tu zostanę na zawsze.
Znajomość IPB [0/10] : 8/10

• Legenda
Opublikowano

Hmm ja neutral z przewagą na TAK.

+ Staż

+ Chęci

+ Zaangażowanie w Sieć

- Nie pełniłeś tej funkcji, ale nie jest ona aż taka trudna do opanowania.

- Zastanawia mnie jeszcze to czy będziesz miał czas jak będziesz miał operację + rehabilitacje.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Tu jestem również na małe tak, bo były te odejścia i powroty śmieszne, ale zmieniłeś się ostatnio na lepsze i ogarnąłeś się trochę. Poza tym masz najlepszy staż ze wszystkich kandydatów, do tego doświadczenie, więc na pewno dałbyś sobie radę :)

Edytowane przez Blanti.
  • Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Neutral.

Często znikałeś, potem znowu się pojawiałeś i tak na okrągło jaką mamy pewność  że jak będziesz moderatorem to nie będziesz tak znikał i znów przychodził jak ci się znudzi.

Opublikowano

Często odchodził, ale tak naprawdę zawsze z nami był. Nie mam zastrzeżeń, osoba znana i ceniona na forum. Na tak. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Każdemu należy się szansa więc, jestem na Tak :)

+ wiek

+ staż

+ chęci

• Właściciel
Opublikowano

Pomimo przekonującego podania, niestety zostaje odrzucone. Wyznaczone miejsca na moderatora zostały zapełnione. Spróbuj innym razem, gdy rekrutacja będzie otwarta :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.