Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drogie mordeczki niestety przyszedł czas na temat, którego pewnie nie chciałby zobaczyć nikt z was, a mianowicie o co chodzi. 

W dniu wczorajszym  nasza sieć Katujemy.eu została wystawiona na sprzedaż przez @Dudnes 

http://webmasteruj.pl/roczny-projekt-t71432/

Muszę przyznać że cały czas jestem w szoku i nie sądziłem że kiedykolwiek coś takiego będzie miało miejsce ;(

Szczerze mówiąc tak naprawdę nie wiem co mam napisać, bo po prostu piszę ten temat z łzami w oczach. Ponieważ nie chcę rozstawać się z rodziną, którą stworzyliśmy przez ten nie mal rok bez kilkunastu dni. 

@Dudnes Zawsze rozmawialiśmy i mówiłeś że nigdy nie sprzedasz sieci, bo wiedziałeś że razem z naszą ekipą damy radę zrobić wszystko. 

Wiem mordo masz dziewczynę, życie prywatne i dużo pracy, lecz niestety czuję w sercu ból, którego nie mogę opisać słowami... Jednak pamiętaj ze zawsze będę darzył Cię szacunkiem bo jesteś dla mnie jak brat i to co przeżyliśmy jest dla mnie bezcenne <3 :* Pamietaj o tym zawsze !!

Na nasze forum dołączyłem 20 stycznia 2015r

Gdy postawiłem tu swoje pierwsze kroki od razu wiedziałem że zostanę tu na stałe ponieważ sieć miała coś czego brakowało innym. 

Na początku byłem tyrany przez wiele osób których za równo nie ma jak i są jeszcze na sieci.

Jednak walczyłem o dobro sieci i sumiennie pilnowałem porządku roaz pomagałem przy forum, a takze dość często rozmawiałem z Dudnesem, któremu dałem kilka ciekawych propozycji i sugestii ehh te czasy po 27 dniach spędzonych na naszej sieci dostałem jako pierwsza osoba w sieci bezpośredni awans na moderatora ;) > http://katujemy.eu/index.php?/topic/4512-nowy-moderator/?hl=%2Bawans+%2Bmr_danio

Wtedy poprzysiągłem sobie że nigdy nie opuszczę Dudnesa i zawsze będę z nim i doprowadzimys ieć na sam szczyt ! 

Wszystko było jak w bajce były wzloty i upadki ale pracowałem nad tym aby sieć funkcjonowała jak należy po 8 - 10h dziennie i zapał nie malał.

20 Kwietnia 2015r. Osiągnąłem tu coś czego się nie spodziewałem dostałem awans na stanowisko Vice Administratora. Od tamtej pory zacząłem dzierżyć troszkę większą władzę nad forum oraz dostałem dostęp do serwerów nad którymi codziennie sprawowałem pieczę !

Jakiś czas później zostałem wybrany najlepszym użytkownikiem pierwszej dekady Katujemy.eu.

Byłem wymagający i surowy dla wielu z was jednak zawsze traktowałem was równo i nikogo nie wywyższałem.

Każdego dnia wkłądałem 1000% serca dla sieci i myślę że nie ma drugiej takiej osoby, która tak bardzo zaangażowała się w swoją pracę !

Jednak niestety po 155 dniach od awansu na Vice Administratora ta ranga pójdzie w nie pamięć i zamieni się w osobę zasłużoną i nie będę nią tylko ja lecz każdy z was kto włożył choć trochę serca i wysiłku w to co robił na naszej sieci. 

Piotruś wiem ze mam troszkę w swojej winy przy sprzedaży sieci ponieważ nie mam już jak siedzieć po 8-10h i max siedze 4-6h. Jednak wiesz że zawsze byłem skory ci pomóc więc wystarczyło gdybyś napisał nawet ze nie będzie cię miesiąc dołożyłbym czas i zajął się wszystkim. Wiem ile miałeś nagłowie ale wiedziałeś także że możesz powierzyć mi tu nie mal wszystko i wiedziałeś że cię nie zawiodę. Jednak taką decyzję wybrałeś i to nie wpłynie na pewno na nasze relacje. Pamiętaj ze zawsze wiesz gdzie mozesz mnie szukać i zawsze jestem skory do pomocy. 

Z dniem dzisiejszym kończe z CS i nie idę już na inną sieć. 

Kocham was drogie katy jesteście najlepsi i ktokolwiek nie przejąłby sieci pamiętajcie nigdy was nie zapomnę !!

Piotruś jeszcze raz dziękuje ci za danie mi szansy mam nadzieję że jej nie zmarnowałem, a takze mam nadzieję że założymy coś kiedyś wspólnie !!

Jeszcze raz dziękuje za piękne 245 dni które mogłem z wami spędzić. Kocham was  i nigdy nie zapomnę. 

Powodzenia w dalszej karierze na innych sieciach bo wiem ze wielu z was może osiągnąć w swojej karierze bardzo dużo !

• Właściciel
Opublikowano

Sieć nie zostaje sprzedana! Ile razy mam to powtarzać!

Zabije was kiedyś za to!

• Lubię to! 2
Opublikowano

Niestety nie widziałem co posaliście. Skąd miałem wiedzieć co się dzieje? Od kilku dni tylko reklamije sieć i serwery, a gdy pisze o czymś do Dudnesa lub reszyty ekipy nie dostaję wiadomości od nikogo nawet jeśli są przez was przeczytane...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.